Advies - Houten Vloeren

Houten vloer leggen

Een houten vloer is gemakkelijk zelf te leggen. Lees hier de beste tips voor het leggen van een houten vloer en ga aan de slag!

Lees meer »

Houten vloer schuren

Uw houten vloer schuren is een vermoeiend en tijdrovend karwei, maar het geeft een prachtig resultaat. Lees hier handige tips en verdere informatie.

Lees meer »

Houten vloer isoleren

Het isoleren van uw houten vloer brengt veel voordelen met zich mee, zoals comfort en een lagere energierekening. Ga snel aan de slag met onze tips!

Lees meer »

Houten vloeren van YourFloor®

Bij YourFloor® heeft u de keuze uit 4 verschillende series houten vloeren. Lees hier meer over diverse opties en mogelijkheden van deze vloeren.

Lees meer »

Houten vloer schoonmaken

Voor een langdurig gebruik van uw nieuwe houten vloer is het van belang dat u met regelmaat de vloer schoonmaakt. Lees snel verder voor handige tips.

Lees meer »

Houten vloer egaliseren

Wanneer u een nieuwe bedekking op uw houten vloer wilt plaatsen kan het zijn dat u uw vloer nog moet egaliseren. Lees hier een aantal mogelijkheden.

Lees meer »

Houten vloer onderhoud

Het onderhouden van uw houten vloer is belangrijk om de levensduur te verlengen en de vloer in optimale staat te houden. Your Floor® geeft u enkele tips.

Lees meer »

Houten vloer reinigen

Wanneer er hardnekkige vlekken in uw houten vloer zijn ontstaan, is het nodig om uw houten vloer te reinigen. Lees hier een aantal tips.

Lees meer »