Advies - Houten Vloeren

Houten vloer leggen

Een houten vloer is gemakkelijk zelf te leggen. Lees hier de beste tips voor het leggen van een houten vloer en ga aan de slag!

Lees meer »

Houten vloer schuren

Uw houten vloer schuren is een vermoeiend en tijdrovend karwei, maar het geeft een prachtig resultaat. Lees hier handige tips en verdere informatie.

Lees meer »

Houten vloer isoleren

Het isoleren van uw houten vloer brengt veel voordelen met zich mee, zoals comfort en een lagere energierekening. Ga snel aan de slag met onze tips!

Lees meer »

Houten vloeren van YourFloor®

Bij YourFloor® heeft u de keuze uit 4 verschillende series houten vloeren. Lees hier meer over diverse opties en mogelijkheden van deze vloeren.

Lees meer »

Houten vloer schoonmaken

Voor een langdurig gebruik van uw nieuwe houten vloer is het van belang dat u met regelmaat de vloer schoonmaakt. Lees snel verder voor handige tips.

Lees meer »

Houten vloer egaliseren

Wanneer u een nieuwe bedekking op uw houten vloer wilt plaatsen kan het zijn dat u uw vloer nog moet egaliseren. Lees hier een aantal mogelijkheden.

Lees meer »

Houten vloer onderhoud

Het onderhouden van uw houten vloer is belangrijk om de levensduur te verlengen en de vloer in optimale staat te houden. Your Floor® geeft u enkele tips.

Lees meer »

Houten vloer reinigen

Wanneer er hardnekkige vlekken in uw houten vloer zijn ontstaan, is het nodig om uw houten vloer te reinigen. Lees hier een aantal tips.

Lees meer »

Houten vloer oliën

Geef uw houten vloer een mat en natuurlijk uiterlijk met vloerolie. Lees hier hoe u gemakkelijk zelf uw houten vloer kunt oliën.

Lees meer »

Houten vloer lakken

Vloerlak geeft uw houten vloer een chique uitstraling en heeft weinig onderhoud nodig. Lees hier een aantal tips voor het lakken van uw houten vloer.

Lees meer »

Houten vloer in de was

Geef uw houten vloer een mat of een glanzend uiterlijk door de vloer in de was te zetten. Wij geven u graag een aantal tips voor het aanbrengen van de was.

Lees meer »

Houten vloer repareren

Het kan iedereen overkomen dat de houten vloer een beschadiging oploopt. Wij geven u graag een aantal tips voor het repareren van uw houten vloer.

Lees meer »

Houten vloer renoveren

Door een goed onderhoud blijft uw houten vloer in topconditie, dit houdt ook in om jaarlijks uw houten vloer te renoveren. Lees hier een aantal tips.

Lees meer »

Houten vloer behandelen

Er zijn enkele manieren om uw houten vloer te behandelen. Iedere manier heeft zijn voordelen en nadelen, lees hier welke manier bij uw vloer past.

Lees meer »

Houten vloer vervangen

Heeft u beschadigingen in uw houten vloer? Dan is het waarschijnlijk nodig om een aantal planken te vervangen in uw houten vloer. Wij geven u graag tips.

Lees meer »

Houten vloer kleuren

Door uw houten vloer te kleuren, geeft u uw houten vloer een geheel nieuwe uitstraling. Lees hier verdere informatie over het kleuren van uw vloer.

Lees meer »

Traprenovatie hout

Geef uw trap een geheel nieuwe look met de Your Floor® traprenovatie van hout. Deze overzettreden zijn erg gemakkelijk zelf te plaatsen.

Lees meer »