Advies - Laminaat Vloeren

Laminaat Leggen

Laminaat is gemakkelijk zelf te leggen. Lees hier de beste tips voor het leggen van laminaat en ga direct zelf aan de slag!

Lees meer »

Vloerverwarming en laminaat

Vloerverwarming en laminaat is de ideale combinaties, met een aantal voorwaarden. Lees hier de voorwaarden en waar u op moet letten!

Lees meer »

Laminaat schoonmaken

Voor een langdurig gebruik van uw nieuwe laminaatvloer is het van belang dat u met regelmaat de vloer reinigt. Lees snel verder voor handige tips.

Lees meer »

Laminaat leggen tips

Laminaat is zeer gemakkelijk zelf te leggen. Lees hier de beste tips voor het leggen van laminaat zodat u direct aan de slag kunt!

Lees meer »

Laminaat zagen

Laminaat zagen kan gemakkelijk zelf. Lees hier tips en advies voor het zagen van laminaat dat u op weg helpt bij het leggen van uw nieuwe vloer.

Lees meer »

Laminaat merken van Your Floor®

Bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Dan bent u bij Your Floor® aan het juiste adres. Lees hier welke laminaat merken wij o.a. aanbieden.

Lees meer »

Laminaat verwijderen

Gaat u verhuizen, maar wilt u wel uw laminaatvloer meeverhuizen? Lees hier de tips van Your Floor® met betrekking tot het verwijderen van laminaat.

Lees meer »

De juiste laminaat dikte

Het kiezen van de juiste dikte van laminaat heeft te maken met hoe intensief u de laminaatvloer gaat gebruiken. Lees hier het advies van Your Floor®.

Lees meer »

De juiste hoeveelheid laminaat

Gaat u een nieuwe vloer leggen, maar heeft u geen idee hoeveel laminaat u nodig heeft? Lees hier het advies van Your Floor®.

Lees meer »

Laminaat van YourFloor®

De vloeren van YourFloor® zijn van uitstekende en hoge kwaliteit! Lees hier alles over de vloeren van Your Floor®.

Lees meer »

Waar laminaat verwerken?

Waar kunt u allemaal laminaat leggen? Lees hier over diverse plekken in huis waar u laminaat kunt leggen.

Lees meer »

Gebruikersklassen laminaat

Wilt u meer weten over de gebruikersklassen van laminaat en welk laminaat het meest geschikt is voor u? Lees hier het advies van YourFloor®

Lees meer »

Laminaat onderhoud

Voor langdurig gebruik van uw nieuwe laminaatvloer is goed onderhoud belangrijk. Lees hier een aantal tips voor het onderhoud van laminaat.

Lees meer »

Voordelen van laminaat

U wilt een nieuwe vloer, maar u twijfelt nog welk type? Lees hier de voor- en nadelen van laminaat om u te helpen bij uw keuze van uw nieuwe vloer.

Lees meer »

Traprenovatie laminaat

Geef uw trap een geheel nieuwe look met de laminaat traprenovatie van Your Floor®. Deze overzettreden zijn erg gemakkelijk zelf te plaatsen.

Lees meer »