Laminaat kleuren

  • Afspraak maken

    Advies nodig? We nodigen u graag uit in de showroom om onze vloeren te komen bekijken.

    Neem contact op via 0412-675076 om direct een afspraak te maken bij een showroom bij u in de buurt.

U bent op zoek naar een nieuwe laminaatvloer, maar u twijfelt nog over de kleur? Your Floor® biedt een ruim assortiment aan laminaat in diverse kleuren. Met het ruime assortiment aan laminaat kleuren vindt u gegarandeerd een laminaatvloer die bij uw interieur past. Het brede assortiment aan laminaat in diverse kleuren is te vinden in onze webshop.

Laminaat kleuren

Naast het feit dat laminaat in veel verschillende kleuren beschikbaar is, brengt laminaat nog verdere voordelen met zich mee. Laminaat brengt sfeer in huis, is zeer gemakkelijk in het onderhoud, en is tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echt houten vloer. Bij Your Floor®kunt u terecht voor A-kwaliteit laminaat, in diverse kleuren, voor fabrieksprijzen.

Met een groot assortiment aan kleuren in laminaat kunt u natuurlijk alle kanten op met uw ruimte. Wilt u uw ruimte een klassieke feel geven? Wilt u toch liever een moderne look? Wilt u toch liever een natuurlijke look, zodat het lijkt alsof u een houten vloer in huis heeft?  Kijkt u eens in onze webshop voor het gehele assortiment aan kleuren laminaat.

Laminaat leggen 

Laminaat is erg eenvoudig om zelf te leggen. Lees hier de tips voor het zelf leggen van een laminaatvloer. Wilt u toch liever het leggen van uw laminaat uit handen geven? Maak dan gebruik van onze legservice. Dan gaat een van onze professionals bij u thuis aan de slag, om uw nieuwe laminaatvloer te leggen. Voor vragen of advies over de kleuren van laminaat kunt u telefonisch contact met ons opnemen.