Laminaat van Your Floor®

  • Afspraak maken

    Advies nodig? We nodigen u graag uit in de showroom om onze vloeren te komen bekijken.

    Neem contact op via 0412-675076 om direct een afspraak te maken bij een showroom bij u in de buurt.

Laminaat van Your Floor

De kostbare natuurlijke uitstraling van hout of een houten vloer is goud waard. Een houten vloer is het toonbeeld van volmaaktheid die warmte en comfort uitstraalt. Warme en comfort zijn namelijk de kenmerken van een houten vloer. En hier staat de Your Floor® laminaat collectie voor! 

Een hoogwaardige, zorgvuldige geselecteerde collectie laminaat vloeren omdat alleen het allerbeste past bij Your Floor®.

Een Your Floor® kwaliteitslaminaat is precies wat je zoekt. Het assortiment heeft alle kwaliteiten in huis die je van een laminaat vloer verwacht.

Je vindt ongetwijfeld jouw keuze in één van de vier Your Floor® laminaat reeksen met super matte decoren, allemaal met een 4 zijdige (micro)velling. Met uitzondering van de Your Floor® Broadway laminaat. De Your Floor® Broadway laminaatvloer heeft een 2 zijdige velling met een endless look. Het assortiment aan laminaat vloeren bij Your Floor® bestaan uit de volgende series laminaat vloeren:

Alle reeksen kwaliteitslaminaat delen een superhandig en gebruiksvriendelijk kliksysteem. Het voordeel aan een kliksysteem is dat het zelfs heel goed te leggen is door een handige doe-het-zelver. Onze reeksen kwaliteitslaminaat hebben een perfecte pasvorm waardoor de laminaatvloer er altijd netjes bij ligt. Niks is vervelender dan nare kieren in de laminaat vloer, hier zult u dankzij het kliksysteem dus geen last van hebben! De reeksen laminaatvloer van Your Floor® zijn jouw garantie voor een ultiem installatiecomfort en jarenlang plezier van de laminaatvloer.

Wilt u een laminaat vloer kopen voor jarenlang plezier en met een handig kliksysteem? Dan bentu bij Your Floor® aan het juiste adres! Wij hebben een ruim online assortiment aan laminaat vloeren. Natuurlijk Your Floor®.