Traprenovatie laminaat

  • Afspraak maken

    Advies nodig? We nodigen u graag uit in de showroom om onze vloeren te komen bekijken.

    Neem contact op via 0412-675076 om direct een afspraak te maken bij een showroom bij u in de buurt.

Is uw trap toe aan een grondige traprenovatie? Dit kunt u zeer gemakkelijk doen door middel van overzettreden. Dit zijn treden die u over uw bestaande trap treden zet. Met de laminaat traprenovatie van Your Floor® geeft u in een mum van tijd uw trap een geheel nieuwe look. De laminaat traprenovatie van Your Floor® is geschikt voor vrijwel alle dichte trappen.

Laminaat traprenovatie afwerking 

Zoekt u bijpassende stootborden en afwerklijsten voor uw laminaat traprenovatie? Die vindt u gemakkelijk in onze webshop. Hiermee maakt u uw trap helemaal af. Wilt u uw trap helemaal in één kleur? Dan brengt u bijpassende stootborden aan. Maar wilt u liever een contrast aan uw trap aanbrengen? Dan kiest u voor stootborden met een afwijkende kleur. De laminaat traprenovatie van Your Floor® heeft een duurzame toplaag en is daardoor geschikt voor intensief gebruik en biedt jarenlang plezier.

Laminaat traprenovatie 

U meet de exacte maten op met behulp van uw oude traptreden en u zaagt de nieuwe laminaat trapbekleding op maat. Zorg voor het plaatsen van de overzettreden dat de ondergrond schoon, droog en vlak is. Voor traprenovatie met laminaat kunt u het beste beginnen bij de bovenste trede. Zo voorkomt u dat u over de pas gelijmde treden gaat lopen. Breng de montagekit aan op de oude trede en leg hierop de nieuwe laminaat overzettrede en duw hem stevig vast. Hierna begint u met het lijmen van het stootbord. Werk op deze manier de overige treden af. Zaag als laatste de afwerklijst op maat en lijm deze aan de bovenrand van de trap. Laat na de traprenovatie met laminaat de trap minimaal 24 uur drogen voordat u de trap weer gaat betreden.

Voor vragen over laminaat traprenovatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen.