Advies - Overige

Plinten-kopen

Plinten kopen

Plinten zijn de finishing touch van uw vloer. Lees hier de voorwaarden over het kopen en monteren van plinten! 

Lees meer »

Your-floor-vloeren

Your Floor vloeren

Bent u van plan een nieuwe vloer aan te leggen? Kies dan voor de kwalitatieve vloeren van Yourfloor. Lees er hier alles over!

Lees meer »

Disano

Disano

Disano is de verfijnde combinatie van innovatieve materialen. Lees hier alles over de positieve prestatiekenmerken van Disano! 

Lees meer »

Celenio

Celenio

Celenio is ontwikkeld door Hamberger Flooring en is de basis voor vloerdelen. Meer weten over Celenio? Lees er hier alles over! 

Lees meer »

Haro

Haro

Haro is de grootste Duiste parketvloeren fabrikant en staat voor gegarandeerde kwaliteit. Lees hier waarom Haro voor u het verschilt maakt! 

Lees meer »

Gerflor

Gerflor

Gerflor is de specialist in vloerbedekkingen. Tevens bieden zij de nieuwe collectie vinyl en pvc stroken aan. Lees er hier meer over! 

Lees meer »

Parket schuren

Het schuren van uw parketvloer is vermoeiend en tijdrovend, maar geeft een prachtig resultaat. Lees hier handige tips en de nodige informatie.

Lees meer »

Parket onderhoud

Voor een langdurig gebruik van uw parketvloer is goed onderhoud belangrijk. Lees hier een aantal tips voor het onderhoud van parketvloeren.

Lees meer »

Parket leggen

Het leggen van parket is heel eenvoudig zelf te doen. Lees hier informatie die nodig is voordat u begint met het leggen van uw parketvloer.

Lees meer »

Houten vloer egaliseren

Voordat u uw nieuwe vloer gaat leggen in uw woning, is het vaak nodig om uw vloer eerst te egaliseren. Lees hier hoe u dit gemakkelijk zelf kunt doen.

Lees meer »

Vloer schuren

Het schuren van uw vloer is vermoeiend en tijdrovend, maar geeft een natuurlijk en prachtig resultaat. Lees hier handige tips en de nodige informatie.

Lees meer »

Plinten leggen

Een mooi afgewerkte vloer is natuurlijk niet compleet zonder plinten. Plinten leggen is heel eenvoudig om zelf te doen. Lees hier een aantal tips.

Lees meer »

Vloerkleden op maat

Vloerkleden op maat vindt u bij Your Floor®. Lees hier alles over hoe u uw gewenste vloerkleden op maat kunt laten maken bij Your Floor®.

Lees meer »