Vloerkleden op maat

  • Afspraak maken

    Advies nodig? We nodigen u graag uit in de showroom om onze vloeren te komen bekijken.

    Neem contact op via 0412-675076 om direct een afspraak te maken bij een showroom bij u in de buurt.

Vloerkleden op maat? Your Floor® heeft vloerkleden in vaste maten beschikbaar, maar u bent ook bij ons aan het juiste adres voor maatwerk. De webshop van Your Floor® biedt een breed assortiment aan vloerkleden voor elk interieur. Neem contact met ons op en wij maken uw vloerkleden op maat. Hierdoor kunt u eenvoudig dat ene vloerkleed kopen dat perfect bij uw interieur past.

Vloerkleden van Your Floor®

Wanneer u opzoek bent naar vloerkleden op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Een mooi vloerkleed op uw laminaat, RigidPVC, of houten vloer maakt iedere kamer een stuk gezelliger. Vloerkleden brengen sfeer en warmte in huis. Samen met onze producent proberen wij trends en ontwikkelingen direct te vertalen naar onze collectie. Bij Your Floor® koopt u daarom geen standaard vloerkleed, maar iets unieks. U kunt kiezen voor natuurlijk kleuren zoals oceaan-blauw, aarde-bruin, of aubergine-groen. Of kiest u liever voor wat meer modernere kleuren zoals turquoise of antraciet? Bij Your Floor® koopt u vloerkleden op maat dat bij de stijl van elk interieur past.

Vloerkleden op maat 

Elke woning is anders, daarom maken wij ook vloerkleden op maat. Bent u opzoek naar een vloerkleed, maar u vindt in onze collectie niet de juiste afmetingen? Dat is geen probleem, wij maken namelijk de vloerkleden op maat. Vrijwel iedere afmeting is mogelijk. Kiest u voor rechthoekig, vierkant of kiest u liever een rond vloerkleed? Het kan allemaal. Kies uw gewenste formaat, en wij maken uw vloerkleden op maat. Op basis van uw specifieke wensen gaan wij aan de slag. Op deze manier slaagt u altijd. 

Wij geven u ook graag het juiste advies. U kunt altijd telefonisch contact met ons opnemen. Ook met verdere vragen met betrekking op het maken vloerkleden op maat kunt u contact met ons opnemen.