Advies - PVC / XCore Vloeren

PVC vloeren advies

Een regelmatige schoonmaakbeurt met een stof verwijderend apparaat is een vereiste op PVC vloeren.

Lees meer »

PVC vloer leggen

Het leggen van uw PVC vloer heeft meer aandacht nodig dan u denkt. Lees daarom voordat u zelf aan de slag gaat de tips en adviezen van Your Floor®.

Lees meer »

Onderhoud PVC vloer

PVC vloeren worden ook wel de meest onderhoudsvriendelijke vloeren genoemd. Lees hier de tips voor een langdurig gebruik van uw nieuwe PVC vloer.

Lees meer »

PVC vloer schoonmaken

Het voordeel van een PVC vloer is dat het zeer gemakkelijk schoon te maken is. Lees hier de tips van Your Floor® voor het schoonmaken van uw PVC vloer.

Lees meer »

PVC vloeren merken

Wij bieden Your Floor® merken in PVC vloeren. Zo vindt u altijd een PVC vloer die bij uw interieur past. Lees hier de voordelen van PVC vloeren.

Lees meer »

PVC vloeren kleuren

Your Floor® biedt een ruim assortiment aan PVC vloeren in diverse kleuren. Vindt daarom snel de kleur die bij uw interieur past in onze webshop.

Lees meer »

PVC traprenovatie

Geef uw trap een geheel nieuwe look met de PVC traprenovatie van Your Floor®. Deze overzettreden zijn erg gemakkelijk zelf te plaatsen.

Lees meer »

De voordelen en nadelen van PVC vloeren

U wilt een nieuwe vloer, maar u twijfelt nog welk type? Lees hier de voor- en nadelen van PVC om u te helpen bij uw keuze van uw nieuwe vloer.

Lees meer »