BerryAlloc HPF

Hogedrukvloeren:
Het perfecte huwelijk tussen design en duurzaamheid

Het ruimtegevoel hangt niet alleen af van het volume maar ook en vooral van je vloer. De hogedrukvloeren van BerryAlloc verzoenen esthetiek met geavanceerde technologie.

Waarom hogedrukvloeren kiezen?

De hogedrukvloeren van BerryAlloc krijgen een levenslange garantie mee voor residentieel gebruik en een garantie van 10 jaar voor commercieel gebruik. Ideaal voor alle commerciële, zakelijke en residentiële toepassingen.

maximale sterkte
De hogedrukvloeren van BerryAlloc zijn de sterkste van allemaal, opgewassen tegen intensief gebruik, allerlei soorten schokken en zware belastingen.

een sterk lockingsysteem
In 1996 presenteerde Alloc het sterkste kliksysteem ter wereld. 20 jaar later is dit aluminium lockingsysteem nog altijd het meest revolutionaire en het sterkste kliksysteem voor hogedrukvloeren. Zware gewichten en een zeer intensief gebruik zijn geen probleem. Je kunt deze vloeren bovendien zonder expansieprofielen op een oppervlakte van 225 m² plaatsen, of op een maximale lengte van 15 meter. Het aluminium lockingsysteem heeft een treksterkte van 1200 kg per strekkende meter, veel groter dan elk ander standaardlockingsysteem.

solide oppervlak
De solide, duurzame bovenlaag wordt afzonderlijk geperst en op de basisplaat gelijmd. Dit proces geeft een plank die beduidend sterker is dan traditioneel laminaat, met een duurzaam, slijtvast vloeroppervlak. Dankzij dat oppervlak zijn deze vloeren van klasse 34/AC6 buitengewoon goed bestand tegen krassen en vlekken.

Silent Motion
Het Silent System, een akoestische onderlaag die we in BerryAlloc hogedrukvloeren opnemen, beperkt het lawaai met meer dan 19 decibel.
Het geluidsniveau in een kamer hangt vooral van de vloerisolatie af. Lawaai en hinder zijn geen probleem in ruimten met een hogedrukvloer van BerryAlloc. Elke plank heeft een Silent System akoestische onderlaag. Voetstappen of het geluid van verplaatste meubels zijn in de andere kamers nauwelijks hoorbaar. Een stoel op wieltjes die je in een landschapskantoor of in je appartement over de vloer trekt, maakt bijna geen geluid.

Waterbestendig
De waterbestendig HDF-planken met afgedichte randen verzekeren een optimale bescherming tegen vocht.

Antistatisch & Pro Comfort
Zorgt voor een aangename omgeving met minder opgeladen elektriciteit in de lucht.
Er hangt elektriciteit in de lucht, en dat is niet zomaar een uitdrukking. De antistatische vloeren van BerryAlloc lossen dat probleem gelukkig op door de statische lading onmiddellijk op te slorpen en elke storing te voorkomen. Met de alomtegenwoordigheid van elektronische apparatuur in ons moderne leven, is dat een essentiële troef. Een ander voordeel van onze vloeren is dat ze geen stof en vuil vasthouden. Een kostbare eigenschap voor schone vloeren, thuis en op kantoor.

Onderhoudsvriendelijk
Een vloer die er net als echt hout uitziet, maar die je gemakkelijk met water en zeep kunt schoonmaken? Dat heb je met een vloer van laminaat. Meer dan een vochtige doek of dweil en wat detergent heb je niet nodig om je vloer er jarenlang als nieuw te doen uitzien.

DOWNLOADS

Toont alle 20 resultaten