BerryAlloc – HPF

 

Hogedrukvloeren:
Het perfecte huwelijk tussen design en duurzaamheid

Het ruimtegevoel hangt niet alleen af van het volume maar ook en vooral van je vloer. De hogedrukvloeren van BerryAlloc® verzoenen esthetiek met geavanceerde technologie.

De decors van deze heel duurzame vloeren zijn een en al harmonie en elegantie. Hun grootste troef? Ze zijn de sterkste op de markt en slepen prestigieuze contracten in de wacht, bijvoorbeeld voor Heathrow Airport en de Wereldtentoonstelling van Milaan in 2015. Ze verdragen drukke omgevingen met intensief gebruik zonder beschadigd te worden.

De hogedrukvloeren van BerryAlloc® zijn populair bij de architecten, die vaststellen dat ze ook perfect zijn voor particuliere woningen. De interieurwereld heeft ze enthousiast verwelkomd.

Waarom hogedrukvloeren kiezen?

De hogedrukvloeren van BerryAlloc® krijgen een levenslange garantie mee voor residentieel gebruik en een garantie van 10 jaar voor commercieel gebruik. Ideaal voor alle commerciële, zakelijke en residentiële toepassingen.

maximale sterkte
De hogedrukvloeren van BerryAlloc® zijn de sterkste van allemaal, opgewassen tegen intensief gebruik, allerlei soorten schokken en zware belastingen.

een sterk lockingsysteem
In 1996 presenteerde Alloc het sterkste kliksysteem ter wereld. 20 jaar later is dit aluminium lockingsysteem nog altijd het meest revolutionaire en het sterkste kliksysteem voor hogedrukvloeren. Zware gewichten en een zeer intensief gebruik zijn geen probleem. Je kunt deze vloeren bovendien zonder expansieprofielen op een oppervlakte van 225 m² plaatsen, of op een maximale lengte van 15 meter. Het aluminium lockingsysteem heeft een treksterkte van 1200 kg per strekkende meter, veel groter dan elk ander standaardlockingsysteem.

solide oppervlak
De solide, duurzame bovenlaag wordt afzonderlijk geperst en op de basisplaat gelijmd. Dit proces geeft een plank die beduidend sterker is dan traditioneel laminaat, met een duurzaam, slijtvast vloeroppervlak. Dankzij dat oppervlak zijn deze vloeren van klasse 34/AC6 buitengewoon goed bestand tegen krassen en vlekken.

Silent Motion

Het Silent System, een akoestische onderlaag die we in BerryAlloc®-hogedrukvloeren opnemen, beperkt het lawaai met meer dan 19 decibel.
Het geluidsniveau in een kamer hangt vooral van de vloerisolatie af. Lawaai en hinder zijn geen probleem in ruimten met een hogedrukvloer van BerryAlloc®. Elke plank heeft een Silent System akoestische onderlaag. Voetstappen of het geluid van verplaatste meubels zijn in de andere kamers nauwelijks hoorbaar. Een stoel op wieltjes die je in een landschapskantoor of in je appartement over de vloer trekt, maakt bijna geen geluid.

 

Waterbestendig

De waterbestendig HDF-planken met afgedichte randen verzekeren een optimale bescherming tegen vocht.

 

Antistatisch & Pro Comfort

Zorgt voor een aangename omgeving met minder opgeladen elektriciteit in de lucht.
Er hangt elektriciteit in de lucht, en dat is niet zomaar een uitdrukking. De antistatische vloeren van BerryAlloc® lossen dat probleem gelukkig op door de statische lading onmiddellijk op te slorpen en elke storing te voorkomen. Met de alomtegenwoordigheid van elektronische apparatuur in ons moderne leven, is dat een essentiële troef. Een ander voordeel van onze vloeren is dat ze geen stof en vuil vasthouden. Een kostbare eigenschap voor schone vloeren, thuis en op kantoor.

 

Onderhoudsvriendelijk

Een vloer die er net als echt hout uitziet, maar die je gemakkelijk met water en zeep kunt schoonmaken? Dat heb je met een vloer van laminaat. Meer dan een vochtige doek of dweil en wat detergent heb je niet nodig om je vloer er jarenlang als nieuw te doen uitzien.

Neem een momentje. En denk aan de juiste vloer voor jouw huis.

Zoek je inspiratie voor jouw interieur? Twijfel je welk plankformaat het best past in jouw ruimte? Of vraag je je af of een donkere vloer beter samengaat met jouw meubels?

Je krijgt antwoorden op al jouw vragen dankzij de Floorfit-tool van BerryAlloc. Die brengt het beeld in jouw hoofd tot leven, waardoor jij de vloer vindt die perfect past bij jou en jouw levensstijl. Neem een momentje om de perfecte match te vinden en voel hoe blij je daarvan wordt.
Waar wacht je nog op?