BerryAlloc Style

 

Ontdek de Style-collectie: haal de natuur in huis

Een vinylvloer die werd geïnspireerd door de natuur en gemaakt voor het dagelijkse leven. Klikvinyl waarmee je jouw huis opwaardeert. En je leven. Een vloer voor mensen die oog hebben voor schoonheid. Voor wie geniet van de luxe van een stijlvol huis, elke dag opnieuw. Dit is de perfecte combinatie van schoonheid en comfort. Ongelooflijk makkelijk om te installeren en te onderhouden. Een vinylvloer die jaar na jaar gegarandeerd vlekkeloos blijft.

Een kwaliteitsvol product dat makkelijk de uitdagingen van elke dag weerstaat. Het zorgt voor de stabiliteit die je nodig hebt om je leven te leiden zonder je zorgen te maken over je vloer. Een vinylvloer die perfect is voor hardwerkende mensen die thuis willen relaxen. Voor kinderen die spelen en voor vrienden en familie die spontane feestjes houden in de huiskamer.

Een vinylvloer die past bij je levensstijl.

 

DreamClick®, het unieke kliksysteem voor vinylplanken.
Beschikbaar in de Pure- en Stylecollecties.

Dankzij het DreamClick®-systeem kies je zelf hoe je de planken en tegels in elkaar klikt.
Schik dus naar hartelust tot je het patroon van je dromen hebt gevonden.
Je hebt geen zwaar materiaal nodig. Een eenvoudig Stanley-mes is genoeg. Geen zaag, geen stof.

Vraag iemand om je te helpen, begin in het midden installeer dubbel zo snel. Het heet niet zomaar DreamClick®.
Klinkt snel en makkelijk? Dat is het ook.
Dankzij het unieke kliksysteem installeer je 12 m² binnen het half uur.

Of je nu doe-het-zelver bent of professional, iedereen is weg van DreamClick®. Het 360°-kliksysteem met uniek vergrendelingsprofiel laat je toe je creativiteit ten volle te benutten en een vloer samen te stellen die helemaal matcht met jouw ruimte en persoonlijkheid.

Laat je inspireren door inspiratiepatronen zoals een visgraat- of rechthoekig patroon, of creëer je eigen unieke combinatie.
Wat je ook kiest, het resultaat is ongetwijfeld verbluffend.


Voor de Style adviseren wij de Dreamtec+ ondervloer, Ongeweven schuim die bestand is tegen indrukken met anti slip oppervlak en geïntegreerd dampscherm. 1 doos = 10 m2.

Neem een momentje. En denk aan de juiste vloer voor jouw huis.

Zoek je inspiratie voor jouw interieur? Twijfel je welk plankformaat het best past in jouw ruimte? Of vraag je je af of een donkere vloer beter samengaat met jouw meubels?

Je krijgt antwoorden op al jouw vragen dankzij de Floorfit-tool van BerryAlloc. Die brengt het beeld in jouw hoofd tot leven, waardoor jij de vloer vindt die perfect past bij jou en jouw levensstijl. Neem een momentje om de perfecte match te vinden en voel hoe blij je daarvan wordt.
Waar wacht je nog op?