BerryAlloc Live

Een vloer die perfect past bij jouw levensstijl

Druk op het werk? Geen tijd om op te ruimen? Prentte jouw kleuter zijn tekening op de muur en jouw kat haar nagels in de stoel?

Het alledaagse leven zit vol verrassingen, ook minder leuke. Het is soms onvoorspelbaar. Chaotisch. Een puinhoop. Gelukkig is er één ding waarover je nooit zorgen hoeft te hebben: je vloer.

Haal de natuur in huis met zijn warme, natuurlijke kleuren. Hij is snel geplaatst én snel gepoetst. Kies dus voluit voor het leven.

 

DreamClick®, het unieke kliksysteem voor vinylplanken.


Dankzij het DreamClick®-systeem kies je zelf hoe je de planken en tegels in elkaar klikt.
Schik dus naar hartelust tot je het patroon van je dromen hebt gevonden.
Je hebt geen zwaar materiaal nodig. Een eenvoudig Stanley-mes is genoeg. Geen zaag, geen stof.

Vraag iemand om je te helpen, begin in het midden installeer dubbel zo snel. Het heet niet zomaar DreamClick®.
Klinkt snel en makkelijk? Dat is het ook.
Dankzij het unieke kliksysteem installeer je 12 m² binnen het half uur.

Of je nu doe-het-zelver bent of professional, iedereen is weg van DreamClick®. Het 360°-kliksysteem met uniek vergrendelingsprofiel laat je toe je creativiteit ten volle te benutten en een vloer samen te stellen die helemaal matcht met jouw ruimte en persoonlijkheid.

Laat je inspireren door inspiratiepatronen zoals een visgraat- of rechthoekig patroon, of creëer je eigen unieke combinatie.
Wat je ook kiest, het resultaat is ongetwijfeld verbluffend.

Basetec ondervloer

Voor de Live adviseren wij de Basetec, een universele LVT-ondervloer, geschikt voor residentieel en commercieel gebruik. Deze ondervloer is ideaal voor vloerverwarming/koeling dankzij de lagere thermische weerstand. 1 doos = 10 m2, dikte 1mm.

Neem een momentje. En denk aan de juiste vloer voor jouw huis.

Zoek je inspiratie voor jouw interieur? Twijfel je welk plankformaat het best past in jouw ruimte? Of vraag je je af of een donkere vloer beter samengaat met jouw meubels?

Je krijgt antwoorden op al jouw vragen dankzij de Floorfit-tool van BerryAlloc. Die brengt het beeld in jouw hoofd tot leven, waardoor jij de vloer vindt die perfect past bij jou en jouw levensstijl. Neem een momentje om de perfecte match te vinden en voel hoe blij je daarvan wordt.
Waar wacht je nog op?