Houten vloeren

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Populairste producten

Artikelen 1 tot 20 van 22 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Houten vloeren kopen bij Your Floor®

Toe aan een nieuwe houten vloer? Bij Your Floor® kunt u een houten vloer kopen die geschikt is voor elk interieur. Houten vloeren hebben karakter en geven een warme sfeer in huis. Na het kopen van een houten vloer wordt deze vloer zelfs mooier, mits ze goed worden onderhouden.

Houten vloer kopen

Your Floor® biedt een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande houten vloeren in verschillende houtsoorten, kleuren en afwerkingen. Alle vloeren zijn PEFC-TÜV, CE en DiBT Deutschland gecertificeerd en hebben daarnaast ook brandklasse Cfl.S1. De houten vloeren zijn te kopen in diverse kleuren die lopen van gerookt zwart, chocoladebruin tot cappuccino wit. Met de handige klikranden is het heel eenvoudig om een houten vloer te leggen. Onze houten vloeren zijn tegen een scherp tarief te koop in onze webshop. Tevens bieden wij de mogelijkheid om onze houten vloeren te bekijken in Oss (regio Den Bosch). In onze showroom bent u van harte welkom om onze vloeren te komen bekijken.

Houten vloer online kopen en bestellen of bezichtigen in onze showroom in de regio Den Bosch

In alle rust uw houten vloer online kopen? Kijk dan snel verder! Al onze houten vloeren staan hier in onze webshop, zo kunt u in alle rust houten vloeren bekijken én vergelijken. Wanneer u de perfecte houten vloer heeft gevonden kunt u deze gelijk online kopen en bestellen. U kunt onder andere betalen met iDEAL of MasterCard. Na het bestellen van uw houten vloer wordt uw bestelling netjes bij u thuisbezorgd. Houd er rekening mee dat u onder de houten vloer een ondervloer dient te plaatsen.

Bij het kopen van uw nieuwe houten vloer kunt u ook gebruik maken van onze legservice. Bij uw bestelling voegt u het desbetreffende aantal vierkante meters van de oppervlakte toe en deze rekent u direct af. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u om een montage dag in te plannen. Op de afgesproken dag en tijd zal één van onze professionals bij u thuis aan de slag gaan om uw nieuwe houten vloer te leggen. Zo wordt bij het kopen van een houten vloer de zorgen van het leggen weggenomen.

Houten vloer bekijken in regio Den Bosch

Bij het kopen van uw houten vloer raden wij u sterk aan om ook de benodigde onderhoudsproducten mee te bestellen. Goed onderhoud zorgt ervoor dat de houten vloer langer mee gaat. De vloer blijft in topconditie en u kunt er tenslotte nog langer van genieten. 
Uiteraard bent u ook van harte welkom om de houten vloer van uw keuze te komen bekijken in onze showroom in Oss (regio Den Bosch). 

Voor vragen of deskundig advies over het kopen van een houten vloer kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken in één van onze showrooms.