PVC / Vinyl Vloeren

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

PVC vloer kopen bij Your Floor®

Op zoek naar een nieuwe PVC vloer? Bij Your Floor® kunt u eenvoudig een PVC vloer kopen die geschikt is voor elk interieur. Een PVC vloer past zich snel aan de temperatuur in de ruimte, zijn waterafstotend en voelen natuurlijk aan. Een PVC vloer kopen brengt dus veel voordelen met zich mee. 

PVC vloer kopen

Your Floor® heeft een ruim assortiment PVC vloeren in verschillende designs. Een PVC vloer wordt ook wel een vinyl of kunststof vloer genoemd en ze zijn tegenwoordig erg populair. Een PVC vloer kopen met een trendy brons of metallic kleur? Of kiest u voor een tijdloze olijf of zandkleur? Een PVC vloer is enorm duurzaam en heeft een hoge slijtageweerstand. Daarnaast is een PVC vloer erg goed betaalbaar. Bij ons kunt u een uitstekende PVC vloer kopen voor een vriendelijke prijs.

PVC laminaat vloer kopen

In ons assortiment kunt u ook een PVC XCore vloer kopen. Deze techniek brengt het beste van laminaat en PVC vloeren samen. De vloeren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en de constructie bestaat uit een combinatie van een LVT-toplaag op een composiet kern laag. Dit unieke composietmateriaal geeft de vloer een extreme stevigheid en stabiliteit. Andere voordelen van het kopen van een PVC vloer is dat ze goed isoleren en zeer makkelijk schoon te maken zijn.

PVC vloer kopen en bestellen 

Makkelijk en snel een PVC vloer online kopen? Laat u verassen door het aanbod in onze webshop en koop de PVC vloer die perfect past in uw unieke situatie.

Tip: heeft u nog niet een keuze kunnen maken? Bestel dan hier uw vloerstalen om te ondervinden welke PVC vloer goed past in uw interieur.

PVC vloeren zijn net zo mooi als echte houten vloeren en net zo gemakkelijk te leggen als laminaat. Toch liever uw PVC vloer door een professional laten leggen? Maak dan gebruik van onze legservice. Op een afgesproken dag en tijd zal één van onze specialisten bij u thuis aan de slag gaan om uw nieuwe PVC vloer voor u te leggen. Zo wordt bij het kopen van een PVC vloer de zorgen van het leggen weggenomen!