Rigid

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

5 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Tarkett Ultimate Rigid PVC

Rigid vloer kopen bij Your Floor®

Bent u op zoek naar een nieuwste techniek in vloeren? Bij Your Floor® kunt u een robuuste vloer kopen die geschikt is voor écht elk interieur én met alle comfort! Via een unieke samenwerking met Tarkett kunnen wij de Ultimate Rigid PVC vloer leveren voorzien van de RCC (Rigid Composite Core) -technologie.

Voor iedere moderne familie; de ultime vernieuwing in vloeren. 

Als het tijd is om je vloer te vernieuwen of je wil gewoon een nieuwe vloer, dan ben je op zoek naar het beste resultaat in de snelst mogelijke tijd. Wij presenteren de Tarkett Ultimate Rigid PVC: Deze nieuwe, innovatieve klasse van harde vloeren combineert de kracht en het gevoel van hout en steen met alle voordelen van luxe vinyltegels. Inclusief een goede akoestische geluidsbescherming en met realistische ontwerpen.

U kunt deze vloer snel en eenvoudig installeren over bijna iedere vlakke ondergrond, Extra voordeel: u heeft géén losse ondervloer nodig doordat deze is geïntegreerd. Deze ondervloer vangt oneffenheden op die niet breder zijn dan 8mm en niet dieper dan 3mm. Bovendien geeft deze ondervloer een geluidsabsorptie van 19dB. Ook is deze Rigid vloer gegarandeerd bestand tegen grote temperatuurverschillen (10-60°C). 

Rigid specs

Deze vloer voldoet aan al uw behoeften, een onmiddellijke, robuuste en duurzame oplossing. Kies je kleur, klik erop en voeg leven toe!

De nieuwe generatie vloeren, een concentratie van technologie

1. De ultieme PUR oppervlaktebehandeling is een foto-reticulaire coating die uitzonderlijk goed bestand is tegen slijtage en krassen.
2. Een decoratieve laag die een levensechte embossing in register bevat in alle plankdecoren.
3. Rigid Composite Core (RCC) -technologie biedt extra dimensionaliteit, weerstand en stabiliteit. Daardoor bent u verzekerd van duurzame prestaties.
4. De akoestische geintegreerde ondervloer absorbeert 19dB via de soudblock technologie.
5. Installatie is snel en gemakkelijk dankzij de nieuwe I4F click-technologie.

De opbouw

 

Tarkett