Tafels

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

7 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Houten tafel kopen bij Your Floor®

Bent u op zoek naar een nieuwe sfeervolle houten tafel? Bij Your Floor® kunt u een houten tafel kopen die geschikt is voor écht elk interieur! Houten tafels zijn tijdloos, hebben karakter en zijn veelzijdig in te zetten. Bij Your Floor® kunt u een houten tafel kopen die een leven lang mee gaat, mits deze natuurlijk goed onderhouden wordt… 

Houten tafel kopen 

Bij Your Floor® kunt u een houten tafel kopen voor elke toepassing en voor elke kamer. Your Floor® levert verschillende modellen houten tafels. Populair is het Kasteel model en het Klooster model, maar ook voor modernere modellen bent u bij Your Floor® aan het juiste adres.

Houten tafels geven ruimte en een gezellige sfeer in huis. Wij produceren exclusieve rustieke tafels die zorgvuldig zijn afgewerkt. Iedere houten tafel is handgemaakt en heeft daardoor een uniek karakter. Plaats bijvoorbeeld een mooie houten tafel in de woonkamer om er ’s avonds gezellig aan te zitten, of kies ervoor om een houten eettafel te kopen om in de eetkamer te plaatsen zodat u er gezellig aan kunt dineren.

Een houten tafel kopen voor in uw kantoor? De houten tafels van Your Floor® zijn veelzijdig in te zetten en zijn door hun stevigheid en fijne afwerking ook zeer geschikt als werktafel. De houten tafels worden gemaakt van 100% massief eiken en kunnen in verschillende kleuren worden geolied.

Houten tafel kopen en ontwerpen

Wilt u een houten tafel kopen die u zelf heeft ontworpen? Dat kan! De collectie van Your Floor® bestaat uit 7 modellen die in onze webshop te bestellen zijn, maar ook voor uw eigen ontwerp bent u bij ons aan het goede adres. Alles is mogelijk bij Your Floor®, zo kunt u dus naar eigen smaak een houten tafel laten maken.

Voor vragen en deskundig advies over het kopen van een houten tafel kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u een afspraak in één van onze showrooms maken om alle mogelijkheden te bespreken.