Karpetten en Vloerkleden

Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Van hoog naar laag sorteren

Vloerkleed kopen bij Your Floor®

Op zoek naar een nieuw vloerkleed? Bij Your Floor® kunt u een vloerkleed of karpet kopen dat bij ieder interieur past. Een mooi vloerkleed op laminaat, een PVC vloer of een houten vloer maakt iedere kamer een stuk gezelliger. Een vloerkleed of karpet brengt warmte, sfeer en comfort in ieder huis. Your Floor® heeft een breed assortiment aan vloerkleden, hierdoor kunt u eenvoudig dat ene vloerkleed of karpet kopen dat perfect bij uw interieur past.

Vloerkleed kopen met een exclusief design

Bij Your Floor® kunt u een vloerkleed of karpet kopen met een exclusief design. Geen standaard vloerkleed of karpet van de bouwmarkt of discounter, maar iets unieks. Samen met onze producent proberen we trends en ontwikkelingen direct te vertalen naar onze collectie. We volgen trendsetters zoals VTwonen en Libelle living op de voet en spelen direct in op de nieuwste combinaties van kleuren, structuren en materialen. Zo kunt u de nieuwste trends in vloerkleden bij ons kopen.

U kunt kiezen voor natuurlijke kleuren zoals aubergine-groen, oceaan-blauw of aarde-bruin. Of gaat u liever voor meer moderne kleuren zoals antraciet of turquoise? Bij Your Floor® kunt u een vloerkleed kopen dat bij de stijl van elk interieur past.

Vloerkleed kopen en online bestellen

Razendsnel uw vloerkleed of karpet kopen door online te bestellen? Dat kan in onze webshop! Your Floor® heeft een breed assortiment aan vloerkleden en karpetten. Vergelijk onze vloerkleden met elkaar om het juiste vloerkleed dat bij uw stijl past te vinden. De vloerkleden en karpetten kunt u gemakkelijk en snel online bestellen. Met het kopen van een vloerkleed of karpet geeft u op eenvoudige wijze een geheel nieuwe look en feel aan uw kamer.

Een vloerkleed kopen op maat? Neem dan contact met ons op voor het juiste advies. Your Floor® heeft vloerkleden in vaste maten beschikbaar, maar u bent ook bij ons aan het goede adres voor maatwerk. Ook voor vragen over het kopen van een vloerkleed kunt u contact met ons opnemen.