Wandbekleding by Your Floor®

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

Wandbekleding kopen bij Your Floor®

Eens wat anders dan een behangetje of een gestucte muur? Wellicht is de houten wandbekleding van Your Floor® wel iets voor u. Dit product is trendy en geschikt voor iedere toepassing. Voor extra warmte in huis is dit ideale oplossing: koop uw nieuwe wandbekleding bij Your Floor® en sta versteld van het resultaat!Sfeer

Een kamer tot leven brengen? De nieuwe trend van dit moment is de driedimensionale houtenwandbekleding. Hiermee geeft u uw inrichting een geheel nieuwe uitstraling. Dit product bestaat uit mixed hardwood dat verlijmd is op triplex. Een hele muur met de houtenwandbekleding geeft een mooi contrast en versterkt het interieur.

Naast een sfeervolle en dynamische sfeer aan uw inrichting geeft dit product ook rust en een ruimtelijk effect en zorgt voor de nodige akoestische demping. Breng deze warme toevoeging nu ook aan in uw huis bij Your Floor®.

Betere gezondheid

De luchtvochtigheid in ruimtes met hout is stabieler dan in vertrekken zonder hout. Met een houten wandbekleding zorgt u voor een stabieler binnenklimaat, wat bijdraagt aan een betere gezondheid. U kunt hiervan jarenlang genieten omdat wij gebruik maken van duurzaam materiaal.

Makkelijk te monteren

De houten wandbekleding van Your Floor® is onderhoudsvriendelijk en zeer gemakkelijk te monteren. De montage hiervan neemt weinig tijd in beslag en bovendien creëert u in een handomdraai een geheel nieuwe sfeer in huis. Door het interloch profiel is er een perfecte pasvorm en kunt u de panelen eenvoudig en snel monteren met Unicol High Tack montagelijm.

Ga snel aan de slag en bestel uw dit product in de webshop van Your Floor®! 

Alternatieven

Er zijn diverse alternatieven in de handel die een soortgelijke uitstraling geven als ons assortiment. Zou heb je bijvoorbeeld Indo Deco Wall, Bali Mixid Harwood, HSM collection – Wandpaneel 3D enz., dit zijn allemaal min of meer dezelfde producten alléén hebben zijn wij de goedkoopste terwijl ons assortiment uit dezelfde fabrieken komt. Wij hebben zowel vlakke als 3D versies en verschillende houtsoorten, zoals mixed hardwood en teak, die dezelfde uitstraling hebben als de genoemde producten.

Alle producten worden gemaakt van gerecycleerde materialen tot wel 100 jaar oud dus een ecologisch en verantwoord gebruik van materialen is hierop van toepassing. Kortom geef u huis een nieuwe uitstraling, een eenvoudige en verantwoorde make over. En weer iets anders dan behang. U kunt het product zelfs gebruiken als lambrisering of voor bekleding van een bar, keuken, toilet.

Heeft u vragen of wilt u een deskundig advies dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken in één van onze showrooms.