Gerflor R55

Een ruime keuze aan realistische designs

De R55 Lock Acoustic collectie biedt 8 verschillende kleuren met verbluffend realistische afwerkingen, waaronder imitatieparket, gewaxt beton, keramische tegels en steen. De ultra-realistische planken met hun matte afwerking voegen een extra vleugje warmte toe aan uw woning en sluiten naadloos aan bij uw interieurontwerp. Lichte kleuren zoals “Corregio Natural” en “Selma Natural” brengen een rustgevend gevoel in uw woonruimtes. “Madina Brown” en “Leyla” bieden een meer rustieke sfeer en geven uw interieur een veel authentiekere uitstraling. Als extraatje omvat dit gamma ook de kleur “Selma White”, die harmonieus past in een interieur dat is geïnspireerd op de zee.

Eenvoudige renovaties in een handomdraai!

Het grote voordeel van dit gamma is dat het kan worden gelegd op een oneffen ondergrond, wat betekent dat R55 Lock Acoustic PVC planken de ideale oplossing zijn voor renovaties. Ze kunnen bijvoorbeeld worden geïnstalleerd op een keramische tegelvloer als de voegen minder dan 8 mm breed zijn. Zoals bij de meeste Gerflor PVC-planken moet de ondergrond vlak, droog, hard en schoon zijn. Bovendien wordt het product geleverd met een geïntegreerde ondervloer, zodat er tijdens de installatie geen ondervloer hoeft te worden aangebracht.

Het assortiment is verkrijgbaar in planken (229 x 1250 mm). R55 Lock Acoustic vinyl planken zijn voorzien van het gepatenteerde “Lock systeem” om de planken aan elkaar te klikken. Dankzij het stijve ontwerp van het product kan het los worden gelegd tot 150 m². R55 Lock Acoustic planken hebben geen lijm nodig en kunnen gemakkelijk in elkaar worden geklikt en verplaatst. Ze kunnen zelfs worden gelegd op vloeren met vloerverwarming op waterbasis. Het product mag echter niet worden gelegd op vloeren met een elektrisch vloerverwarmingssysteem. De planken zijn vochtbestendig, dus ideaal voor keukens en badkamers.

Betrouwbare harde planken voor iedereen.

Het belangrijkste voordeel van deze PVC plank is zijn stijfheid, en hij zal geen centimeter wijken als u hem probeert te buigen. Het stijve ontwerp zorgt ervoor dat de planken bestand zijn tegen de vervorming die kan worden veroorzaakt door de effecten van tijd en warmte. Het zeer slipvaste oppervlak (R10 antislipwaarde) vermindert het risico op uitglijden. Deze vinyl vloerbedekking is ook bestand tegen zeer zware belastingen: de resterende indrukking na statische belasting is minder dan 0,20 mm. De harde PVC planken van Gerflor zijn bestand tegen synthetische producten en rolstoelen. Door hun stijve kern hebben ze een gewicht van 7000 g/m². Bovendien zijn ze antistatisch en brandvertragend (Bfl-s1 classificatie). De kleuren vervagen nauwelijks na verloop van tijd, omdat het product UV-bestendig is.

R55 Lock Akoestische planken zijn een ideale oplossing, zelfs voor professionals. Met hun slijtlaag van 0,55 mm zijn ze bestand tegen intensief commercieel en zelfs matig industrieel gebruik. Hierdoor is dit product perfect geschikt voor woningen, bedrijven op de eerste verdieping, hotelkamers en zelfs individuele kantoren.

Gerflor: toegewijd aan uw gezondheid en het milieu

De R55 Lock akoestische planken zijn 100% recyclebaar en ftalaatvrij als onderdeel van het streven van het merk om het milieu te beschermen. Zoals alle Gerflor producten heeft deze serie een A+ beoordeling voor de luchtkwaliteit binnenshuis met een zeer lage uitstoot van fijne deeltjes. Kiezen voor Gerflor vinylplanken en -tegels is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid. Door hun chemische weerstand kunnen ze worden gereinigd met milieuvriendelijke huishoudelijke producten en zeep. Om uw Gerflor vloer jarenlang in onberispelijke staat te houden, moet u de poten van stoelen en meubels beschermen om krassen te voorkomen.

De dessins in deze collectie hebben een garantie van 15 jaar.

R55 Lock Akoestische vinylplanken; 10 kleuren; totale dikte: 5,7 mm; dikte slijtlaag: 0,55 mm; Eén formaat: 229 x 1250 mm, gewicht: 7000 g/m².

DOWNLOAD

Leaflet R55

De DryBack collectie staat op deze pagina