Goedkope houten vloeren van Your Floor® 

Wij bij Your Floor® zijn van mening dat goedkope houten vloeren perfect samengaan met kwaliteitsvloeren. Dit komt omdat alle goedkope houten vloeren van Your Floor® zijn gecertificeerd middels PEFC, CE en DIBT Deutschland. Het internationale PEFC-keurmerk geeft de verzekering dat houtproducten en papierproducten afkomstig zijn uit een duurzaam beheerd bos. Hierbij is aandacht besteed aan de 3 p’s van duurzaamheid, namelijk people, planet en profit. Alle bossen ter wereld dienen duurzaam beheerd te worden, en dit is dan ook het doel van deze organisatie. Goedkope houten vloeren van Your Floor kunnen dus ook in de categorie kwaliteitsvloeren worden geplaatst! Naast de bekende certificatie van onze houten vloeren zijn de houten vloeren ook voorzien van brandklasse CFI.S1.

De imperial collectie

De Imperial collectie van Lamett komt overeen met onze BasicLifePlus Massief 20x185mm BA Classic Onze leverancier is dezelfde als Lamett en vanaf 2016 nemen wij de verdeling van deze serie over. Alle kleuren uit de Imperial collectie kunnen wij leveren, Alpe, Naturel, Chocolate, Vanilla, Smog en Roche. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Goedkope houten vloeren van eikenhout

Bij Your Floor® heb je ook de mogelijkheid om goedkope houten vloeren te kopen van eikenhout. Deze mooie vloeren geven het interieur van uw huis of kantoor een prachtige uitstraling door middel van een frisse look. Pak bijvoorbeeld een houten vloer uit de Basiclife of Basiclife plus collectie. Deze vloeren zijn afgewerkt met Osmo Hardwax Polyx olie en een Osmo Topcoating. Tevens zijn deze vloeren gestopt, geschuurd/geborsteld en geolied. U heeft ook de mogelijkheid om één van deze vloeren te kiezen uit diverse kleuren: vaalgrijs, gerookt wit, zwart, tabacco, gerookt naturel en basecoat.  Natuurlijk Your Floor®.

Onderhoud goedkope houten vloeren

Wanneer u eenmaal zover bent, u heeft een nieuwe vloer gekocht en deze ligt in uw huis of kantoor, dan wilt u natuurlijk ook dat de nieuwe vloer mooi blijft en er strak blijft uitzien. Maar hoe houdt u uw nieuwe vloer nou mooi en strak? Dit doet u door vloeren netjes te onderhouden en te reinigen. Bekijk ook eens ons assortiment aan onderhoudsproducten. Wij hebben in ons assortiment een divers aanbod aan reinigingsproducten en oliën. Wilt u langer plezier van nieuwe vloeren? Behandel deze dan goed en met liefde!