Hexagon wandpanelen

Transformeer je interieur met de unieke Hexagon wandpanelen, een ware toevoeging aan de esthetiek van elke ruimte.

Bij onze zorgvuldig ontworpen “Akupanel” wandpanelen draait alles om de akoestische revolutie. Geoptimaliseerd om geluid te verminderen, bieden ze een oplossing voor onaangename gesprekken in ruimtes met slechte akoestiek, of het nu gaat om restaurants, instellingen, scholen of thuis. In een wereld waar goede geluidsomstandigheden cruciaal zijn, worden onze panelen de kunst van demping.

Terwijl tapijten en gordijnen een rol spelen, overtreffen onze akoestische panelen in geluidsprestaties. Versterk het effect door minerale wol achter de panelen toe te voegen.

Onze panelen zijn niet alleen functioneel; ze voegen ook esthetische waarde toe aan elke ruimte. De perfecte oplossing voor thuis, waar ze niet alleen galm elimineren maar ook stijl toevoegen.

 

Wat ons echt onderscheidt:

Volledige productie in Europa voor ongeëvenaarde kwaliteit.
Handhaving van een constante voorraad voor snelle levering.
Exclusief gebruik van noestenvrij fineer, met specifiek geborsteld Frans eiken fineer voor prachtige kleur en houtnerf diepte.
MDF en vilt van topkwaliteit van Unilin, een vooraanstaande producent van hoogwaardige materialen.

Kies voor de perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek met onze Akupanel wandpanelen, waar geluidsbeheersing een kunst wordt en elk detail telt. En ontdek daarbij de extra dimensie met onze unieke Hexagon wandpanelen. Transformeer je ruimte naar een oase van geluid en stijl.

 

 

 

Afmetingen:
Hoogte: 760mm
Breedte:620mm
Dikte: 22mm
Naadgrootte: 15mm

Toont alle 5 resultaten

Your Walls® is als merk geregistreerd in het BOIP merkenregister onder nummer 1459155.
Your Walls® is een handelsnaam van Your Floor BV.