Houten vloer kopen Oss | Your Floor houten vloeren

Bent u op zoek naar betaalbare houten vloeren? Vloeren die van uitstekende kwaliteit zijn en eventueel perfect voor u wordt gelegd? Neem dan eens een kijkje in de nieuwe showroom van Your Floor, daar bent u aan het juiste adres! Onze medewerkers zijn specialisten op het gebied van vloeren en met name eiken vloeren, multiplanken en massieve houten vloeren. Ook onze visgraat vloeren en ‘verouderde’ vloeren kunnen niet ontbreken. Your Floor is in heel Nederland actief met verschillende doe-het-zelf vloeren in ons ruime assortiment. Echter, wij zijn voor zowel particulieren, aannemers als architecten actief in leveren én leggen met onze houten vloeren.

Houten vloer Oss

De mooiste houten vloer van Oss en omstreken kunt u bij Your Floor kopen. Your Floor is daarnaast ook in UdenNijmegen en Tiel actief. Of u nu op zoek bent naar een robuuste, ‘verouderde’ houten vloer, geoliede eikenhouten vloerdelen met een natuurlijke uitstraling of een moderne houten vloer: bij Your Floor vindt u zeker de houten vloer die bij u past! Wij hebben houten vloeren die op ieder zijn of haar interieurwensen aansluiten. Your Floor heeft alleen het eigen merk vloeren, namelijk: Your Floor®. U haalt dus letterlijk een unieke vloer in huis, tegen de laagste prijs. Onze showroom is in Oss gevestigd, maar wij leggen en leveren door heel Nederland. Benieuwd naar de kosten van onze legservice? U kunt deze per vierkante meter toevoegen in het winkelmandje en eventueel direct mee bestellen. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent. Overigens hebben wij door heel Nederland selectief geselecteerde dealers met een showroom en er is dus altijd een dealer met houten vloeren bij u in de buurt. Meer informatie over de legservice, houten vloeren of onze showrooms? U kunt contact met ons opnemen via het ‘Afspraak maken’-formulier en één van onze medewerkers zal dan zo snel mogelijk op al uw vragen reageren. Laat u adviseren door onze vloerspecialisten over bijvoorbeeld de kleur, uitstraling en/of maatvoering.

Adviseur houten vloeren in ons filiaal Oss

Sinds kort hebben we een nieuwe showroom met de nieuwste en mooiste houten vloeren in Oss. Daarnaast lopen onze adviseurs hier altijd rond en zij voorzien u graag met het beste advies over houten vloeren. Twijfelt u nog na het zien van de vloeren? Geen probleem! Wij begrijpen dat het kopen van een nieuwe houten vloer een keuze is die u goed doordacht wilt hebben. Rome is ook niet op één dag gebouwd. Slaap er een nachtje over en maak daarna uw keuze, u weet onze website of showroom te vinden.

Waarom voor Your Floor kiezen:

  • Handige legservice;
  • Hoge kwaliteit en scherp geprijsd;
  • Fabrieksprijzen;
  • Zeer flexibel en snelle levering;
  • A-kwaliteit vloeren.

Langer plezier van een houten vloer

Onze houten vloeren zijn gemaakt voor jarenlang plezier en vanwege de topkwaliteit gaan de vloeren van Your Floor ook écht jarenlang mee. Bij een nette behandeling en regelmatige onderhoud kunt u onze houten vloeren zelfs meenemen als u gaat verhuizen. Dan hebt u opnieuw en goedkoop houten vloeren voor in het andere huis. Over het algemeen worden houten vloeren zelfs mooier met de tijd, mits deze zorgvuldig worden onderhouden. Kortom: houten vloeren van Your Floor zijn een goede investering!

Daarnaast zijn onze vloeren ook nog eens duurzaam vanwege verschillende certificeringen waaraan onze vloeren voldoen:

  • PEFC-TÜV -gecertificeerd;
  • CE -gecertificeerd;
  • DiBT Deutschland-gecertificeerd;
  • Brandklasse Cfl.S1.

Voor de houten vloer van uw dromen kunt u terecht bij Your Floor. De specialist in parket, multiplanken, lamelparket en massief houten vloeren. Kom naar onze showroom in Oss en bekijk het ruime assortiment aan houten vloeren, het adres kunt u onderaan iedere websitepagina vinden.