Houten vloeren in Nijmegen | Goedkoop bij Your Floor

Geef karakter aan uw huis met een houten vloer van Your Floor. Een bepaalde sfeer in uw huis creëren? Ons personeel helpt u graag verder en met de kennis en jarenlange ervaring die zij hebben lukt het ze als geen ander om met onze vloeren uw huis een warme uitstraling te geven. Om de optimale levensduur van uw houten vloer te garanderen geven wij u gelijk advies mee over het onderhoud. Elke houten vloer van Your Floor is niet alleen in Nijmegen exclusief, maar in heel Nederland! Wij produceren onze eigen speciale lijnen van houten vloeren die u nergens anders kunt kopen. Aangezien deze ook nog eens duurzaam gecertificeerd en van topkwaliteit zijn, kunt u bij ons goedkoop uw houten vloer aanschaffen die jarenlang mee gaat.

Ons assortiment houten vloeren | Showroom Nijmegen

Bij binnenkomst in de showroom van Your Floor zal het uitgebreide aanbod van houten vloeren u direct opvallen. Nostalgisch, verouderd, modern, white wash of licht/donker gerookt, bij Your Floor kunt u altijd de kleur vinden die aan uw wensen voldoet en aansluit op de inrichting van uw huis of een bepaalde ruimte. De vloeren zijn duurzaam en mede daardoor betaalbaar, dit maakt het plaatje nog mooier! De productie van vloeren gebeurd in eigen huis en zijn dus uniek. Iedereen die over de vloer komt zal vragen waar u die mooie vloer vandaan heeft. Overigens leveren en leggen wij niet alleen in Nijmegen houten vloeren, maar dit doen wij in heel Nederland. Is regio TielOss of Uden dichterbij voor u? Neem contact met ons op via het ‘Afspraak maken’-formulier en wij informeren u graag over de dichtstbijzijnde showroom. Dit zijn allemaal selectief geselecteerde dealers die al uw vragen kunnen beantwoorden en gratis advies geven over vloeren in het algemeen. Wilt u dit advies of extra informatie online ontvangen? Ook dan kunt u gebruik maken van het formulier en al uw vragen aan ons stellen.

Kom naar één van onze showrooms voor een houten vloer in Nijmegen en geniet van de volgende voordelen:

  • Inspiratie op doen;
  • Maatwerk en goede service;
  • Exclusief assortiment;
  • Tientallen jaren vloer plezier;
  • Erkende en duurzame certificaten, dus vertrouwd!

Eiken houten vloer kopen

Eén van de mooiste vloeren is vaak toch wel een eiken houten vloer, al zeggen we het zelf. Maar ook hierin zijn verschillende varianten in ons assortiment terug te vinden. Bijvoorbeeld brede eiken duo planken, visgraat of een lamelparket. Maar ook de keuze tussen massief eiken vloerdelen of een geborstelde eiken lamelparket. Daarnaast kunt u uit diverse kleuren kiezen (slechts enkele kleuren uit het ruime assortiment van Your Floor):

  • Zwart;
  • Oud antico;
  • Gerookt wit;
  • Gerookt steengrijs;
  • Crème bruin.

De beste en mooiste eiken houten vloer uit Nijmegen en omstreken kunt u goedkoop bij Your Floor kopen!

Kan je wel wat inspiratie gebruiken?

Nog niet in gedachte wat voor een type vloer u wilt en welke kleur het beste bij uw interieur past? Dat is logisch, er zijn weinig klanten die bij ons langskomen en al direct weten welke vloer en kleur ze willen hebben. Op onze website kunt u enkele inspiratiefoto’s terug vinden of u kunt online onze medewerkers om advies vragen. Echter, wij adviseren u om onze showroom met houten vloeren in de omgeving van Nijmegen te bezoeken. Hier kunt u onze vloeren in het echt bewonderen en tegelijkertijd worden geadviseerd door onze experts op het gebied van houten vloeren.

Groothandelsprijzen voor particulieren, dat is wat u krijgt bij Your Floor. Wilt u graag meer informatie over de houten vloeren van Your Floor, neem dan contact met ons op. Wij helpen u geheel vrijblijvend verder met al uw vragen!