Wanneer u een nieuwe houten vloer heeft aangeschaft wilt u natuurlijk dat deze zo lang mogelijk mooi blijft. Toch kan het zijn dat uw houten vloer hardnekkige vlekken heeft opgelopen in de loop der tijd die met alleen schoonmaken niet weg gaan. Dan kunt u uw houten vloer reinigen door middel van speciale reinigingsmiddelen. Bij Your Floor® vindt u de geschikte onderhoudsproducten die u nodig heeft voor het reinigen van uw houten vloer.

Houten vloer reinigen

Bij het reinigen van uw houten vloer is het belangrijk dat u hardnekkige vlekken zo snel mogelijk behandelt. Wanneer er hardnekkige vlekken zijn ontstaan in uw houten vloer, hebben ze de kans om in het hout te trekken. Wanneer deze vlekken te veel tijd hebben om in het hout te trekken, kan het mogelijk zijn dat de vlekken niet meer uit het hout te halen zijn. En dat wilt u natuurlijk niet in uw houten vloer hebben, wacht daarom niet te lang met het reinigen van uw houten vloer.

Voor het reinigen van uw houten vloer zijn verschillende reinigingsmiddelen die de vlekken uit het hout halen. De verschillende middelen zijn afhankelijk van de aard van de vlek. Kijk daarom eerst of u de juiste reinigingsmiddelen in huis hebt. Lees voor gebruik aandachtig de gebruiksaanwijzing door, hierop staat precies uitgelegd hoe u uw houten vloer kunt reinigen.

Houten vloer onderhoud

Om zo lang mogelijk van uw nieuwe houten vloer gebruik te maken is het noodzakelijk om uw houten vloer naast het reinigen ook regelmatig schoon te maken. Lees de tips van Your Floor® wat betreft het onderhoud van uw houten vloer om de levensduur van uw vloer te verlengen. Heeft u verder nog vragen over het reinigen van uw houten vloer? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.