Door goed en consequent onderhoud van uw houten vloer blijft uw vloer in topconditie. Toch kan het zijn dat in de loop der tijd dat het nodig is om uw houten vloer te renoveren. U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw nieuwe houten vloer. Door goed onderhoud aan uw houten vloer verlengt u behoorlijk de levensduur en blijft de vloer langer mooi. Een houten vloer renoveren is een hele klus, maar het resultaat is alsof u een nieuwe houten vloer heeft aangeschaft.

Houten vloer renoveren: de kleine beurt

Om uw houten vloer zo min mogelijk te renoveren is het belangrijk om uw houten vloer in conditie te houden door middel van de juiste onderhoudsproducten. Hiervoor raden wij aan ieder half jaar een ‘kleine beurt’ te doen. Met een kleine beurt bedoelen wij dat u de houten vloer goed reinigt en daarna voorziet van een onderhoudsolie, polish of waslaag. Uw houten vloer renoveren met deze kleine beurt houdt uw houten vloer in een goede conditie waardoor u nog jaren van uw vloer kunt genieten.

Houten vloer renoveren: de grote beurt

Naast de kleine beurt, raden we bij Your Floor® ook aan om uw houten vloer jaarlijks te renoveren met een ‘grote beurt’. Met de grote beurt bedoelen wij dat u uw houten vloer kaal schuurt en opnieuw afwerkt. Lees alle tips en benodigdheden voor het schuren van uw houten vloer. Het afwerken van uw houten vloer kan door middel van olie, lak, of u zet uw houten vloer in de was. Door uw houten vloer jaarlijks te renoveren met een grote beurt blijft uw houten vloer nog jarenlang mooi. Zo haalt u het maximale uit uw houten vloer. Heeft u verder nog vragen over het renoveren van uw houten vloer? Neem dan telefonisch contact met ons op.