Onze houten vloeren in Uden | Your Floor

De keuze in houten vloeren is tegenwoordig enorm en dat kan soms lastig zijn om de juiste vloer te vinden voor uw huis. Van foutvrije tot rustieke vloeren, van notenhout tot eiken, van wengé tot esdoon, van bamboe tot grenen en ga zo maar door! Daarnaast zijn er ook nog eens verschillende patronen waaruit u kunt kiezen, zoals tegenwoordige een populaire: de visgraat. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze kleuren waaruit gekozen kan worden. Of eventueel zelfs een afwerking met vloerzeep, traditionele olie of de keiharde lak. Keuze genoeg en goedkoop kopen kan altijd, maar hoe maakt u de juiste keuze voor een houten vloer die duurzaam en een goede investering voor op de lange termijn is? Your Floor helpt u graag verder.

Exclusieve houten vloer kopen | Regio Uden

Your Floor is namelijk een specialist op het gebied van houten vloeren in Uden en omstreken. Bij ons kunt u alleen geen standaard houten vloeren kopen, of in ieder geval niet van een algemeen merk, maar alleen de beste en mooiste vloeren. Omdat u in onze vloeren investeert geven wij advies op maat over houten vloeren in het algemeen, zodat u weet of u de juiste keuze heeft gemaakt. Daarnaast beantwoorden wij al uw vragen over het aanschaffen, eventueel aanleggen en onderhouden van houten vloeren. Zo kunt u het langste genieten van onze vloeren, die bij normaal gebruik en regelmatige onderhoud jarenlang mee gaan! Sommige van onze klanten uit Uden en omgeving nemen de houten vloer zelfs mee als ze jaren later gaan verhuizen en ook dan kunnen ze er nog jaren mee vooruit.

Onze meest exclusieve kleuren:

  • Olijfgroen;
  • Orchidee;
  • Parelmoer;
  • Tarwe;
  • Lila.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is een steeds populairder wordende manier van hoofdverwarming in Nederland. Geen verkeerde keuze aangezien dit er voor zorgt dat ruimtes gelijkmatiger worden verwarmd dan bij de traditionele manier van verwarmen. Maar: let er op dat hout werkt! Hiermee dient rekening te worden gehouden bij het leggen van een houten vloer. Houten vloeren reageren namelijk op wisselingen in de temperatuur en luchtvochtigheid door middel van inkrimpen en uitzetten. Zorg er daarom voor dat verschillende lagen, bijvoorbeeld een ondervloer met de houten vloer er boven op altijd haaks op elkaar liggen. Dit minimaliseert het effect van de werking die een houten vloer kan hebben. En het belangrijkste, zorg voor een ondervloer die geschikt is als u gebruik maakt van vloerverwarming of -verkoeling.

Voor een houten vloer op maat | Showroom Uden

Op de website kunt u bij elke vloer ter voorbeeld een foto terug vinden. Mocht u liever een showroom bezoeken voor het bekijken van houten vloeren dan vertellen wij u graag waar de dichtstbijzijnde is in regio Uden. Informeer hiernaar via het ‘Afspraak maken’-formulier. Dit formulier kunt u ook gebruiken als u vragen heeft of graag wat meer advies over onze houten vloeren of Your Floor zelf wilt. Heeft u eenmaal een houten vloer op maat van Your Floor, ga dan zorgvuldig met het onderhoud om voor een optimale levensduur. Houd de houten vloer schoon met een lauw sopje met speciale houtzeep. In deze houtzeep zitten oliën die uw houten vloer voeden en beschermen.

Wilt u graag meer informatie over onze A-kwaliteit vloeren, Your Floor zelf of over iets anders? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij beantwoorden geheel vrijblijvend al uw vragen en voorzien u van het beste advies. Als u één van onze showrooms met houten vloeren van Your Floor in de regio NijmegenEindhoven of Uden wilt bezoeken dan adviseren wij u graag welke showroom voor u de dichtstbijzijnde is. Tot ziens bij onze nieuwe showroom in Oss of bij één van de andere selectief geselecteerde dealers met de mooiste showrooms.