Houten vloer Utrecht | Houten vloeren kopen bij Your Floor

De mooiste houten vloer van Utrecht kopen? Vergelijk de verschillende vloeren van Your Floor dan eens: unieke vloeren met ieder een eigen stijl en met de keuze uit ontzettend veel kleuren! Wij hebben gespreid door heel Nederland showrooms. Vraag ons naar de dichtstbijzijnde dealer met houten vloeren in Utrecht.

Exclusieve houten vloeren in omgeving Utrecht

Wilt u een nieuwe houten vloer kopen in Utrecht of omstreken? Bezoek eens onze showroom, Your Floor heeft door heel Nederland selectief geselecteerde dealers met een showroom. Ook in Utrecht, Tiel en Oss hebben wij verschillende dealers met de mooiste showrooms. Your Floor heeft alleen maar unieke vloeren aangezien wij tevens de producent zijn van onze eigen vloeren. Wij kunnen u daarom unieke, op maat gemaakte houten vloeren leveren. Uit heel Europa wordt duurzaam gecertificeerd hout aangeleverd aan onze eigen fabriek. Wij bewerken dit hout zorgvuldig om tot een eindproduct te komen dat aan uw wensen voldoet. In sommige gevallen hebben wij uw houten vloer op voorraad, maar omdat de productie in de meeste gevallen op maat plaatsvindt kunt u het beste rekening houden met een levertijd van vier tot zes weken. Zoals ze weleens zeggen: goed werk heeft tijd nodig! Maar, goed werk wilt u ook graag goed houden. Houten vloeren zijn op de lange termijn goedkoop, omdat ze lang mee gaan bij goed onderhoud. Bij regelmatig en zorgvuldig onderhoud heeft u jarenlang plezier van een houten vloer, deze wordt zelfs in de loop der jaren mooier. Omdat wij willen dat u jarenlang geniet van uw nieuwe vloer, kunt u bij ons ook terecht voor het juiste onderhoud van uw houten vloer. Vraag om gratis advies bij één van onze medewerkers.

Vloerkleuren

De kleur van een vloer is naast de stijl het belangrijkste voor uw interieur, daarom kunt u bij Your Floor uit ontzettend veel én unieke kleuren kiezen:

  • Gerookt naturel;
  • Tabacco;
  • Azuur;
  • Vaalgrijs;
  • Gerookt wit.

Dit is slecht een kleine greep uit de enorme keuze aan kleuren die u bij ons heeft. Mocht er onverhoopt toch een kleur missen die u graag zou willen? Vraag het ons en wie weet kunnen wij iets voor u betekenen. Vindt u het moeilijk om direct op de website of in de showroom een keuze te maken? Dat begrijpen wij bij Your Floor heel goed, uw vloer is een investering op de lange termijn die toegevoegde waarde aan uw huis en betreffende ruimtes geeft. Kom op een later tijdstip terug en wij helpen u dan graag weer verder!

Onze legservice

Wij begrijpen dat niet iedereen in staat is om zelf een vloer aan te leggen, daarom heeft Your Floor een legservice als extra dienstverlening. Deze kunt u zowel in de showroom als online bestellen met een vaste prijs per m2. Wij regelen in dat geval alles voor u en zullen met u een geschikte datum uitzoeken. Meer informatie kunt u terug vinden via de link legservice, op deze pagina leggen wij stap voor stap uit hoe onze legservice in zijn werking gaat en welke prijzen wij hanteren.

Als u informatie wilt over onze vloeren, houten vloeren in het algemeen of over alles wat Your Floor te bieden heeft kunt u contact opnemen via het ‘Afspraak maken’-formulier. Eén van onze ervaren medewerkers zal dan zo spoedig mogelijk contact opnemen om al uw vragen te beantwoorden. Ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Welke voordelen biedt Your Floor u nog meer:

  • Bestel kleurstalen;
  • Grote betrokkenheid en eerlijk advies;
  • Duurzaam en gecertificeerde vloeren;
  • Vakmanschap en no-nonsense;
  • A-kwaliteit voor fabrieksprijzen.

Bij Your Floor weet u zeker dat u tevreden bent over het eindresultaat, de prijs en de geleverde dienstverlening. Het mooiste is dat onze vloeren niets aan de authentieke stijl van uw woning hoeft te veranderen, maar deze juist kan versterken. Alsof uw vloer er al tientallen jaren geleden is ingelegd, dit effect wordt door de jaren heen nog meer versterkt én dus mooier.