Houten vloeren op maat Eindhoven | Houten vloer kopen bij Your Floor

Vloeren zijn er in alle soorten en maten: goedkoop of duur, smal of extra breed en een keuze uit ontzettend veel kleuren. Maar, is dat nog uniek of écht mooi. Waarom geen vloer op maat waarbij bezoekers verbluft staan van de houten vloer die aansluit op uw interieur? Bij Your Floor kunnen we dat voor elkaar krijgen. Bekijk onze website of bezoek één van onze showrooms met de beste houten vloeren en kom erachter waarom Your Floor op zijn eigen manier goedkoop is.

Houten vloer keuze

De keuze in houten vloeren is tegenwoordig niet meer te overzien en daarom zijn smaak en budget tegenwoordig bepalend voor de keuze. Dat begrijpen wij van Your Floor. Gaat u voor bijvoorbeeld een natuurlijke uitstraling in uw huis, dan is de kans groot dat u een houten vloer gaat kopen. Is goedkoop en gemak waarvoor u gaat, dan is een mooie laminaatvloer in de meeste gevallen een goede keuze. Echter, een houten vloer is een investering voor op de lange termijn en dus budget technisch een verstandige keuze. Deze vloeren kunnen namelijk tientallen jaren mee gaan, mits u deze regelmatig onderhoud. Qua smaak zit u bij Your Floor al helemaal goed aangezien wij alleen unieke vloeren verkopen. Wij hebben onze eigen productie van houten vloeren voor Eindhoven en omstreken, unieker kunt u het niet krijgen!

Waar andere aanbieders slechts één speciale lijn van vloeren hebben die zeer exclusief zijn, kunt u bij Your Floor alleen maar exclusieve vloeren kopen. Dit betreft zowel moderne houten vloeren als verouderde houten vloeren. Deze houten vloeren zijn mooi en in sommige gevallen zelfs een uitstraling die niet snel nagebootst kan worden. Kortom: voor de mooiste houten vloer uit de omgeving van Eindhoven bent u bij Your Floor aan het juiste adres.

Duurzame en milieuvriendelijke houten vloer van topkwaliteit | Your Floor

Your Floor is uw specialist als het gaat om een nieuwe houten vloer in Eindhoven en omstreken. Onze vloeren zijn niet de goedkoopste, maar dat willen we ook niet. De houten vloeren van Your Floor zijn wel goedkoop, omdat ze duurzaam en van A-kwaliteit zijn. Als u bij ons een houten vloer koopt weet u zeker dat deze tientallen jaren mee gaat bij goed onderhoud en in de loop der tijd worden onze vloeren alleen maar mooier! Maar niet alleen daarom zijn onze vloeren duurzaam, want alle houten vloeren van Your Floor zijn gecertificeerd en dus milieuvriendelijk.

De vloeren zijn hiermee gecertificeerd:

  • PEFC-TÜV;
  • CE;
  • DiBT Deutschland;
  • Brandklasse Cfl.S1.

Mist u het keurmerk FSC en heeft u nog nooit van PEFC gehoord? Wereldwijd zijn er twee internationale erkende systemen voor certificering van duurzaam bosbeheer en betreffende handelsketen: PEFC™ en FSC®. Beide keurmerken richten zich op precies hetzelfde: behoud van het leefgebied van planten en dieren en respect voor de rechten van bosarbeiders en de lokale bevolking. Beide keurmerken hebben dus hetzelfde doel voor ogen, alleen de weg ernaar toe verschilt. Steun duurzaam bosbeheer en koop uw vloeren bij Your Floor!

Afspraak maken showroom in Eindhoven

U kunt al onze vloeren online op de website bekijken en zelfs bestellen. Daarnaast hebben wij door heel Nederland selectief geselecteerde dealers waar u terecht kunt. U kunt onze houten vloeren bijvoorbeeld in de buurt van Eindhoven, Tilburg of Uden komen bekijken. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder met het uitzoeken van de beste vloer. Een vloer die past bij u en uw interieur, daar gaan we voor bij Your Floor.

Wilt u weten waar voor u de dichtstbijzijnde showroom is? Neem dan contact met ons op via het contactformulier en wij nemen vervolgens zo snel mogelijk weer contact met u op. U kunt dit formulier ook gebruiken om vragen te stellen en daarnaast geven wij u graag advies als u nog iets wilt weten over het kopen, leggen of onderhouden van houten vloeren.