Houten vloeren

Specialist in bijzondere Houten Vloeren

Wij hebben jarenlange ervaring met hout en met houten vloeren in het bijzonder. Met zorg heeft Your Floor® een complete collectie houten vloeren samengesteld. Stuk voor stuk topproducten die door gerenommeerde partners op maat en naar uw wensen worden geproduceerd.

Woodlife Flooring maakt houten vloeren van absolute topkwaliteit en is gespecialiseerd in maatwerk en bijzondere afwerkingen. Natuurlijk behoren eiken vloeren tot de collectie, maar WOODlife produceert ook vloeren van Douglas, essen, (veen)iepen en veeneiken.

De ambachtelijke vloerenmakers van Meester Vloeren hebben een mooie collectie houten vloeren samengesteld: De Meester Vloeren. Door de eind-afwerking met Bona-parketlak zijn deze vloeren zeer vriendelijk in onderhoud en zo goed als onderhoudsvrij.

Stedenvloeren is een bedrijf dat zich al jarenlang bezighoudt in de vloeren branche. Hierdoor is er een hoog kennisgehalte in dit bedrijf en hebben deze vakmannen veel ervaring. Dit zorgt ervoor dat Stedenvloeren de beste vloeren kan aanbieden van uitstekende kwaliteit.

Heb je een kleiner budget dan kun je kiezen voor lamelparket verkrijgbaar in zowel planken, visgraat als Hongaarse punt.
Wij brengen dit op de markt als Your Woods®.

Meer informatie over onze houten vloeren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.