Houten vloeren

Specialist in bijzondere Houten Vloeren

Wij hebben jarenlange ervaring met hout en met houten vloeren in het bijzonder. Met zorg heeft Your Floor® een complete collectie houten vloeren samengesteld. Stuk voor stuk topproducten die door gerenommeerde partners op maat en naar uw wensen worden geproduceerd.

Woodlife Flooring maakt houten vloeren van absolute topkwaliteit en is gespecialiseerd in maatwerk en bijzondere afwerkingen. Natuurlijk behoren eiken vloeren tot de collectie, maar WOODlife produceert ook vloeren van Douglas, essen, (veen)iepen en veeneiken.

De ambachtelijke vloerenmakers van Meester Vloeren hebben een mooie collectie houten vloeren samengesteld: De Meester Vloeren. Door de eind-afwerking met Bona-parketlak zijn deze vloeren zeer vriendelijk in onderhoud en zo goed als onderhoudsvrij.

Al sinds jaar en dag produceren we tot volle tevredenheid van onze klanten vloeren uit de huiscollectie van Your Floor®. Deze vloeren zijn behandeld met een UV-afwerking en voorzien van een Osmo-topcoating.

Heb je een kleiner budget maar wil je toch de uitstraling van een echte houten vloer? Dan hebben wij Parky fineerparket in het programma.
Parky is een meerlaags fineerparket met het unieke design van echt hout.

Meer informatie over onze houten vloeren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Meester vloeren

Een meesterlijke huiscollectie voor de meester parketteur. Ontworpen en ambachtelijk geproduceerd in Nederland. Én zo goed als onderhoudsvrij!

WOODlife

WOODlife Flooring produceert hardhouten vloeren van topkwaliteit. Gedesigned in Nederland met oog voor design en een passie voor hout.

Your Floor®

‘Dutch design, European made’ is de slogan van de producent van de Your Floor®-huiscollectie. Deze collectie is van topkwaliteit en biedt jarenlang woonplezier.

Parky fineerparket

Parky is een meerlaags parket dat de warmte en het unieke design van echt hout combineert met de voordelen van laminaat.