Laminaat geeft sfeer in huis, is zeer gemakkelijk in het onderhoud en het is zeer eenvoudig zelf te leggen. Lees hier onze tips over hoe u zelf aan de slag kunt gaan met het leggen van laminaat. Wilt u het leggen van laminaat liever uit handen geven aan een professional? Maak dan gebruik van onze legservice. Met de professionele laminaat legservice van Your Floor® verzekert u uzelf van gemak en snelheid, zodat u jarenlang kunt genieten van uw nieuwe laminaatvloer. Lees hier wat onze laminaat legservice inhoud.

Laminaat legservice

Bij de aankoop van uw laminaatvloer kunt u ervoor kiezen om de laminaat legservice mee te bestellen. Hiervoor voegt u het betreffende aantal vierkante meters van de oppervlakte aan het winkelmandje toe. De laminaat legservice van Your Floor® kunt u dan gelijk afrekenen. Als wij uw bestelling hebben ontvangen met daarbij ook de laminaat legservice, nemen wij contact met u op. Wij gaan dan met u overleggen over eventuele bijzonderheden en natuurlijk het plannen van de montagedag. Ook checken wij gelijk of u alle benodigde materialen hebt. Wanneer alle materialen voorradig zijn, kan er binnen 10 werkdagen de laminaat legservice gepland worden.

Wanneer de montage dag van de laminaat legservice gepland is, kunt u alvast rekening houden met de volgende stappen. De ruimte dient leeg, droog en veegschoon te zijn. Alle materialen dienen klaar te liggen in de desbetreffende ruimte. Wanneer er materiaal over blijft wordt dit niet door de monteurs retour genomen. Ook afval van de laminaat legservice wordt niet door de monteurs meegenomen.

Laminaat legservice prijzen

Voor de prijzen van de laminaat legservice kunt u hier terecht. Let er wel op dat alle prijzen exclusief de materialen zijn. Heeft u verder nog vragen over de laminaat legservice? Dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen.