Bent u op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Dan ben u bij Your Floor® aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment A-kwaliteit laminaat van diverse merken voor fabrieksprijzen. Zo vindt u de geschikte laminaatvloer voor elk interieur. Wij bieden ons eigen Your Floor® laminaat aan, maar ook andere soorten zoals de Haro en Kaindl serie.

Laminaat merk: Rooms

Het assortiment laminaat merken van Rooms is erg breed. Iedere serie heeft daarin verschillende soorten laminaat met elk verschillende specificaties. Zoekt u een robuust design? Dan kiest u voor de serie Plus 4v of Rooms Loft. Of zoekt u een authentieke natuurlijke uitstraling? Dan hebt u keuze uit 40 designs, Alle laminaatvloeren van Your Floor® hebben karakter en zijn eindeloos. Kijk voor onze gehele collectie laminaat merken in onze webshop.

Laminaat merk: Kaindl

Het laminaat merk Kaindl geeft extra uitstraling in iedere ruimte door het robuuste formaat. Kaindl staat voor kwaliteit en elegantie. U kunt bij YourFloor® terecht voor onder andere de Kaindl Wenen, Salzburg, Innsbruck, Kufstein en Graz laminaat serie. Het kwaliteitslaminaat uit de Kaindl serie is beschikbaar in onder andere een Kaindl-Loc kliksysteem of een Kaindl-Fold-Down kliksysteem. De diverse soorten laminaat van het merk Kaindl zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en natuurlijk tegen fabrieksprijzen.

Laminaat leggen of laten leggen?

Wanneer u het laminaat merk dat het beste bij u past heeft gevonden, kunt u deze gemakkelijk zelf leggen of u kunt gebruik maken van onze legservice. Eén van onze specialisten gaat dan bij u thuis aan de slag voor het leggen van uw nieuwe laminaatvloer. Zo hebt u zonder zorgen uw nieuwe laminaatvloer razendsnel in huis liggen.

Voor vragen over de merken van ons laminaat kunt u telefonisch contact met ons opnemen.