Op zoek naar laminaat en woont u in de omgeving van Oss? Goed nieuws! Want Your Floor is gevestigd in Oss en wij hebben een prachtige showroom aan de Euterpehof 16 met het mooiste laminaat. Kom eens langs bij onze showroom voor gratis advies, de koffie en thee staat voor u klaar.

V-groef laminaatvloer

Waarschijnlijk heeft u al het een en ander over vloeren en in het specifiek laminaat opgezocht. Dan bent u ook vast en zeker laminaatvloer met v-groef tegen gekomen. Maar heeft u ook al een idee van wat dit nou precies betekent en wat de voordelen zijn? De voordelen in een notendop:

  • Uitstraling van een echte houten vloer;
  • Luxere uitstraling dan vlakke vloeren;
  • Laminaat met v-groef slijt minder dan vlak laminaat.

Dit betekent overigens niet dat vlakke laminaat slecht is of geen voordelen biedt! Vlakke laminaat heeft namelijk grote voordelen tegenover andere vloeren qua leggen en onderhoud, maar v-groef laminaat legt die voordelen simpelweg nog een latje hoger.

Extra breed laminaat

Your Floor heeft ook extra breed laminaat op voorraad in Oss. Dit vloerlaminaat kunt u in verschillende uitvoeringen kopen en is overigens ook nog eens gemakkelijker bij het leggen van de vloer. Het effect van breder laminaat kan zijn dat de kamer er ruimtelijker uitziet door de brede planken. Dit kan voor uw gevoel of bij de verkoop van uw huis van toegevoegde waarde zijn voor kleinere ruimtes. Kiest u voor een extra brede en 4-zijdige v-groef laminaat, dan is uw laminaatvloer niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Bekijk de verschillende soorten breed laminaat op onze website.

Over Your Floor | Laminaatvloer Oss

De keuze voor kwaliteitsvloeren! Natuurlijk Your floor®. Topkwaliteit vloeren, dat is waar de passie van Your Floor ligt. Wij adviseren u dan ook graag over alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden op het gebied van laminaat, houten vloeren en vinyl/PVC vloeren. Onze vloeren zijn allemaal op duurzaamheid gekeurd en nog iets belangrijks, ze zijn uniek! Your Floor is namelijk het merk vloeren van eigen productie. Zo weet u zeker dat u in het bezit bent van een unieke vloer die uit Oss komt! Dit is allemaal A-kwaliteit laminaat tegen fabrieksprijzen die voldoen aan de hoogste milieu standaarden. Kom inspiratie op doen in onze nieuwe showroom en ervaar het zelf.

U kunt zowel in de showroom als online via onze website nieuw laminaat bestellen, inclusief legservice! Deze legservice kunt u per m2 bestellen en is in heel Nederland van toepassing, dus ook in Oss, Uden en Nijmegen. Komt het niet uit om langs te komen bij onze showroom? Geen probleem! Op de betreffende productpagina van al het laminaat kunt u namelijk ook gratis kleurstalen bestellen. Het enige wat wij ervoor terug vragen is een klein bedrag voor de verzendkosten. Maar daarvoor krijgt u een kleurstaal thuis bezorgd waarmee u direct de huiskamer in kunt lopen om te kijken of het aansluit bij de rest van het interieur. Daarnaast versturen wij een mooie kortingscode mee, waardoor u goedkoop laminaat bij Your Floor kunt kopen. Vanzelfsprekend kunt u deze kortingscode ook gebruiken als u liever de showroom nogmaals bezoekt om daar uw vloer te bestellen.

Bij deze nodigen wij u van harte uit in onze nieuwe showroom, waar ons personeel u voorziet van de beste tips en graag advies mee geeft bij het kopen van een nieuwe vloer.

Wilt u meer informatie over Your Floor en/of onze producten? Neem dan contact op via het ‘Afspraak maken’-formulier en wij komen zo snel mogelijk met de betreffende informatie bij u terug. Benieuwd naar onze showroom met laminaatvloer in Oss? U bent altijd welkom! Het adres kunt u onderaan elke pagina terug vinden.