Op zoek naar een nieuwe laminaatvloer? Bij Your Floor® kunt u laminaat per m2 kopen dat geschikt is voor ieder interieur. Laminaat geeft sfeer in huis, is makkelijk te onderhouden en is tevens zeer eenvoudig om zelf te leggen. Naast deze voordelen dat laminaat met zich mee brengt, is laminaat tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een echt houten vloer. Kijk snel in onze webshop voor al ons laminaat per m2.

Laminaat per m2

Your Floor® heeft een breed assortiment aan laminaat per m2 te koop. U kunt kiezen tussen verschillende kleuren, designs en diktes. Iedere serie laminaat van Your Floor® heeft verschillende soorten laminaat met elk verschillende specificaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een robuust design. Of wilt u liever een authentieke natuurlijke uitstraling? Al het laminaat per m2 van Your Floor® heeft karakter en is eindeloos. Stuk voor stuk van A-kwaliteit tegen fabrieksprijzen.

Laminaat per m2 leggen

Wanneer u uw laminaat per m2 heeft aangeschaft kunt u beginnen met het leggen van uw laminaatvloer. Laminaat is tegenwoordig erg gemakkelijk om zelf te leggen met het huidige kliklaminaat van Your Floor®. Lees onze tips om zelf aan de slag te gaan met het leggen van laminaat. U kunt er ook voor kiezen om het leggen van uw laminaat over te laten aan een van onze professionals. Met onze laminaat legservice gaat een van onze specialisten bij u thuis aan de slag om uw nieuwe laminaatvloer te monteren. Let er wel op dat u alleen gebruik kan maken van onze legservice als u minimaal 25m2 laminaat besteld.

Heeft u verder nog vragen over laminaat? Neem dan telefonisch contact met ons op.