Laminaat Tiel | Topkwaliteit laminaatvloer kopen bij Your Floor

Zowel online, bij een showroom en/of thuis in Tiel uw nieuwe laminaatvloer uitzoeken? Het kan allemaal bij Your Floor! Wij bieden u unieke laminaat van topkwaliteit tegen de beste prijs. We hebben een ruim assortiment met verschillende typen en kleuren laminaat, zodat u altijd de gewenste vloer kunt vinden. Daarnaast voorzien wij onze klanten altijd met het beste advies en de nodige tips op het gebied van vloeren.

Showroom laminaatvloer Tiel

Al het laminaat dat bij ons op de website staat kunt u ook terug vinden in één van onze showrooms. Wij hebben door heel Nederland selectief geselecteerde dealers met de mooiste showrooms, ook in de regio’s UtrechtNijmegen en Oss. Benieuwd waar de dichtstbijzijnde showroom bij u in de buurt is? Neem contact met ons op en dan zoeken wij het voor u uit. Overigens bieden wij ook de optie om gratis kleurstalen aan te vragen, hiervoor hoeft u slechts een klein bedrag te betalen om de verzendkosten te vergoeden. U krijgt bij ontvangst een kortingscode van 5% waarmee u goedkoop een laminaatvloer kunt kopen, zowel online als in één van de showrooms.

Merken laminaat | Your Floor

Bij your Floor gaan we niet voor laminaat met de laagste prijs garantie, maar voor laminaatvloer van kwaliteit! Onze vloeren zijn van goede kwaliteit en daardoor duurzaam, omdat ze langer mee gaan dan standaard vloeren. Veel van onze klanten gebruiken het laminaat zelfs een tweede keer als ze gaan verhuizen, omdat deze dan nog steeds in goede staat is! Bij Your Floor kunt u veel verschillende kleuren kiezen: wit, zwart, (donker)bruin, beige en ga zo maar door. Ook qua soorten is er bij ons genoeg keuze, van kliklaminaat tot 4-zijdige v-groef laminaatvloer. Echter, het laminaat dat u bij Your Floor kan kopen is uniek. Wij hebben namelijk een eigen merk laminaat: Your Floor®. Bij ons weet u zeker dat u een unieke vloer in huis hebt gehaald.

Naast laminaat verkopen wij ook andere soorten vloeren en toebehoren in Tiel en omstreken:

 • Houten vloeren;
 • PVC vloeren;
 • Vinyl vloeren;
 • Ondervloeren;
 • Vloerkleden;
 • Plinten & profielen;
 • Lijmen & kitten;
 • Producten voor onderhoud & afwerking.

Advies nodig?

Een laminaatvloer is niet zomaar een aankoop, dat begrijpen wij van Your Floor. Onze ervaren medewerkers delen daarom graag de expertise die ze hebben. Of het nu gaat om typen laminaat, het leggen daarvan of het toekomstige onderhoud: vraag het ons! U kunt ook altijd onze pagina advies bekijken. Op deze pagina geven we advies over onder andere:

 • Laminaat leggen;
 • Laminaat schoonmaken;
 • De juiste laminaat dikte;
 • Laminaat onderhoud;
 • Laminaat per m2.

Het onderhouden van uw laminaat is daar één voorbeeld van, in het kort: maak gebruik van viltdopjes op uw meubilair, zodat er geen krassen op de vloer komen. Als er eenmaal krassen op een laminaatvloer zitten dan zijn deze lastig te herstellen. Laminaat is zeer goed bestand tegen vlekken zoals koffie, rode wijn, et cetera. Echter, gebruik dan lauw of warm water bij het schoonmaken om strepen te voorkomen. Hardnekkige vlekken zijn gemakkelijker met wasbenzine te verwijderen. Maak nooit gebruik van zeep houdende producten, boenwas of ‘polish’, mits deze bestemd zijn voor laminaat. Deze producten kunnen anders uw laminaat beschadigen. Mocht er op de een of andere manier toch beschadiging zijn opgetreden in de vorm van scheurtjes of kleine deuken, dan zijn deze vaak nog behandelbaar met een vulmiddel of speciale pasta’s. Voor meer tips kunt u onze pagina met verschillende tips en adviezen bekijken!

Het meest unieke laminaat van Tiel en omgeving kopen? Bekijk ons assortiment online of in één van de showrooms en laat je verbazen over de uitstraling en kwaliteit. Voor meer advies kunt u contact opnemen via ‘Afspraak maken’-formulier. Onze experts nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.