Langer plezier van houten vloeren | Houten vloer in Tilburg van Your Floor

Wilt u een houten vloer kopen? Wij van Your Floor helpen u graag bij het vinden of samenstellen van uw ideale vloer. Onze houten vloeren zijn gemaakt van natuurlijk en duurzaam gecertificeerd hout en deze houtsoorten geven extra sfeer en warmte aan uw huis. Bij goed onderhoud gaan onze vloeren ook vele malen langer mee dan andere vloeren. Nog een bijkomend voordeel, na verloop van tijd en (normaal) gebruik worden onze houten vloeren alleen maar mooier!

Projecten houten vloer | Tilburg

Door middel van de (of uw) meest favoriete houtsoorten kan Your Floor een sfeer creëren die bij u of een bepaald project past. Van een kleine kamer in een huis tot woningbouwprojecten met meer dan 100 woningen, Your Floor heeft de kennis en ervaring in huis! Laat u inspireren door de houtsoorten die u terug kan vinden op onze website. Of, laat u inspireren door ons: geef uw eisen en wensen door. Wij zullen dan een plan op maat voor u samenstellen. Verschillende houten vloeren bij (grote) projecten zijn door Your Floor verzorgd. Goedkoop A-kwaliteit houten vloeren kopen doet u Bij Your Floor. Vraag bij onze medewerkers naar de houten vloer projecten en dan zullen wij u volledig informeren over recente projecten in Tilburg e.o. en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Goed te combineren met vloerverwarming

De houten vloeren van Your Floor zijn perfect te combineren met vloerverwarming en op de lange termijn bent u goedkoop uit als u vloerverwarming in combinatie met duurzame vloeren van Your Floor aanschaft. Onze topkwaliteit houten vloeren gaan namelijk tientallen jaren mee, mits deze goed worden onderhouden. Daarnaast zijn deze duurzaam (geproduceerd). U kunt bij ons ook de juiste ondervloer voor vloerverwarming kopen! Echter, laat u goed informeren door één van onze ervaren medewerkers. Zodat u zeker weet dat u de beste ondervloer en houten vloer koopt voor op uw vloerverwarming.

Wandbekleding

Elke tint hout, donker en licht, geeft weer een andere uitstraling aan uw interieur. Bijvoorbeeld: wanneer u een donkere tint gebruikt en deze combineert met een ruwe muur, dan kunt u landelijke sfeer creëren. Maar, als u een lichte tint hout gebruikt en deze combineert met een lichte muur dan wordt er een zachte en egale uitstraling gecreëerd. Bij Your Floor kunt u ook wandbekleding kopen die aansluit op uw houten vloer of waarmee u juist een bepaald effect kunt bereiken. Dit kan zowel een moderne als landelijke sfeer creëren en is tegenwoordig zeer trendy. Denk hierbij aan mixed hardwoord en houten panelen in de volgende designs:

  • Safari;
  • Martini;
  • Java;
  • Mixed colours;
  • Mixed hardwood;
  • Blue Ocean;
  • Brushed Coral;
  • Deep space.

Het mooiste aan deze wandbekleding is dat u geen professional nodig hebt voor het bevestigen. Het plakhoutsysteem is zo ontworpen dat uzelf of kennissen het gemakkelijk kunnen aanbrengen. Vraag onze medewerkers om meer impressie foto’s, informatie of advies. Zij helpen u graag verder.

Nog enkele tips: Bij Your Floor bieden wij onder andere lamelparket en massief houten vloeren aan. Voor de duidelijkheid: lamelparket is van hout gemaakt, maar heeft de voordelen van een laminaatvloer. Met een handig kliksysteem wordt de vloer eenvoudig gelegd. De (massief) houten vloeren van Your Floor zijn vanzelfsprekend van duurzame houtsoorten gemaakt. Een manier om zelf nog een draai te geven aan de tint die u wilt, met vaker of minder vaak uw vloer in oliën kunt u zelf een favoriete tint bepalen.

Laat u inspireren door onze houten vloeren en bezoek één van onze showrooms in de omgeving van Tilburg, Breda of Eindhoven. Ook kunt u alle houten vloeren terug vinden op onze website en deze direct online én goedkoop (duurzaam) kopen. Wilt u vooraf graag meer informatie, advies of wilt u weten waar u de dichtstbijzijnde showroom van Your Floor kunt vinden? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder met het vinden van uw droomvloer.