​Lijmen en kitten

De Soudal Group bouwt aan de toekomst

De Soudal Group is Europa’s grootste onafhankelijke producent van mastieken, lijmen en PU schuimen voor zowel de vakman als de particuliere gebruiker. Het Belgische familiebedrijf uit Turnhout, dat in 1966 door Vic Swerts werd opgericht, is inmiddels uitgegroeid tot een internationale speler en expert in chemische bouwspecialiteiten.

De groep heeft 23 productievestigingen in 5 werelddelen, verkoopkantoren in 45 verschillende landen en ca. 3.654 medewerkers wereldwijd. Een jarenlange visie op innovatie – met aanzienlijke investeringen in R&D – én aanpassingen aan lokale marktbehoeften legden de basis voor het succes van de Soudal Group.

Innovatie

Het onderzoek voor en de ontwikkeling van nieuwe producten, product technologieën en productiemethoden zit in Soudals genen. Een team van hooggekwalificeerde onderzoekers, ingenieurs en technici is voortdurend bezig met de ontwikkeling van nieuwe producten en toepassingen die zijn aangepast aan de specifieke behoeften van de klanten in elk land. Hieruit zijn ook enkele baanbrekende innovatieve producten voortgekomen die de marktpositie van Soudal helpen te verstevigen. Innovatie is daarmee de motor voor de organische groei van de Soudal Group.

Bekijk wat u nodig heeft of vraag ons om advies.

PRODUCTEN

MS-30 PLUS Parketlijm is een universeel inzetbare, water-, en solventvrije polymeerlijm. Uitermate geschikt voor het binnenshuis verlijmen van ondervloeren (mozaïek, spaanplaatbroodjes) en vele soorten houten vloeren zoals massieve planken, massief tapis, mozaïekparket, lamelparket, meerlaags of kant en klaar parket en laminaatparket.

Technische specificatie MS-30 PLUS

MS-20 Plus is een universeel inzetbare elastische parketlijm, vrij van water en oplosmiddelen. Zeer geschikt voor het verlijmen van meerlaags parket en smal massief parket.

Technische specificatie MS-20 Plus

LVT Premium Adhesive Floor and Wall is een universele, gebruiksklare oplosmiddelvrije dispersielijm voor elastische vloerbekledingen op vlakke zuigende ondergronden.​

Technische specificatie LVT Premium

Hybride lijmkit Soudaseal 250XF
Uiterst performante elastische MS polymer lijmkit met hoge modulus en snelle krachtopbouw. Uitzonderlijk hoge aanvangskleefkracht en eindsterkte voor elastische, structurele verlijmingen die zwaar belast worden.
 

Technische specificatie Soudaseal 250XF

​Hybride lijmkit Fix ALL Turbo
Supersnelle elastische verlijmingskit met zeer snelle eindsterkte opbouw op basis van SMX® Polymer technologie. Voor alle snelle verlijmingen op alle materialen. Handvast na 20 minuten. Ook op vochtige, niet poreuze ondergronden.

Technische specificatie Fix ALL Turbo