Modulaire wandpanelen

ECHT NATUURLIJK MOS

Ontdek de tijdloze schoonheid van echt natuurlijk mos met onze hoogwaardige mospanelen. Deze panelen zijn niet alleen een lust voor het oog dankzij hun natuurlijke uitstraling, maar bieden ook het voordeel van eenvoudig onderhoud. In tegenstelling tot traditionele groene wanden hebben onze mospanelen geen speciale lichtbron nodig, hoeven ze niet bewaterd of bemest te worden, wat resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn voor het onderhoud.

Wat onze mospanelen echt onderscheidt, is het gebruik van alleen natuurlijk gekweekt mos, zorgvuldig geselecteerd en gewonnen in duurzaam beheerde regio’s. Elk stuk mos wordt met de hand geplukt en vervolgens gereinigd met behulp van een speciaal proces om de natuurlijke uitstraling te behouden. Het mos wordt vervolgens geconserveerd voor langdurige pracht, waardoor onze panelen jarenlang een verbluffende aanvulling zijn op elke ruimte.

Met een handig formaat van 52 bij 52 cm zijn onze mospanelen veelzijdig en gemakkelijk te integreren in verschillende interieurstijlen. Of het nu gaat om een kantoor, een hotellobby, een restaurant of een woonruimte, onze mospanelen voegen een vleugje natuurlijke elegantie toe, waardoor elke ruimte tot leven komt met hun tijdloze charme en onderhoudsgemak.

Toont alle 4 resultaten

DESIGN MOS + DESIGN FLORA (kunststof)

Dé oplossing om de natuurlijke pracht in jouw leef- of werkomgeving te brengen!

Geïnspireerd door de serene schoonheid van moeder natuur, hebben we onze design mospanelen ontwikkeld om een verfrissende en levendige sfeer te creëren in elke ruimte. Met deze panelen kun je moeiteloos jouw eigen unieke moswand of -foto’s samenstellen, waardoor je interieur een authentiek vleugje groen krijgt. Het realisme van het mos is verbluffend, en het beste van alles is dat het nauwelijks onderhoud vergt – geen water geven of bemesten nodig!

Ontsnap aan de alledaagse drukte met onze DESIGN FLORA panelen, die de rust en harmonie van de natuur in jouw omgeving brengen. Laat je betoveren door hun natuurlijke charme en exotische uitstraling, waardoor elke ruimte een oase van ontspanning wordt. Of je nu jouw huis of kantoor wilt verfraaien, deze panelen zijn de perfecte keuze voor een vleugje natuurlijke pracht.

Onze panelen zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten, met afmetingen van 52 bij 52 cm voor een eenvoudige installatie en aanpassing aan elke ruimte. Kies voor DESIGN MOS + DESIGN FLORA en breng de natuurlijke pracht naar jouw leven!​

Toont alle 6 resultaten

Your Walls® is als merk geregistreerd in het BOIP merkenregister onder nummer 1459155.
Your Walls® is een handelsnaam van Your Floor BV.