Modulaire wandpanelen

ECHT NATUURLIJK MOS

We gebruiken mos van hoge kwaliteit voor onze mos-panelen. Naast hun natuurlijke uitstraling zijn ze vooral overtuigend omdat ze gemakkelijk te onderhouden zijn: ze hebben geen speciale lichtbron nodig en hoeven ook niet bewaterd of bemest te worden. Dit betekent dat er geen extra kosten zijn voor het onderhoud van dit altijd groene muurontwerp.

Voor onze mos panelen gebruiken we alleen natuurlijk gekweekt mos, dat duurzaam, zorgvuldig geselecteerd en gewonnen is in duurzaam beheerde regio’s. Het mos wordt voorzichtig met de hand geplukt en gereinigd met behulp van een speciaal proces en daarna geconserveerd voor de lange termijn. Hierdoor behouden onze mos-panelen hun natuurlijke uitstraling, zelfs na vele jaren.

De panelen zijn 52 bij 52 cm.

Toont alle 4 resultaten

DESIGN MOS + DESIGN FLORA (kunststof)

Geïnspireerd door de schoonheid van de natuur hebben we design mospanelen ontwikkeld die je huis of kantoor een frisse touch geven. Je kunt gemakkelijk je eigen moswand of mosfoto’s voor je interieur maken met dit ongelooflijk realistisch ogende mos. Het is bijzonder gemakkelijk te onderhouden en hoeft niet bewaterd of bemest te worden.

De natuur is vol schoonheid en harmonie. Daarom zijn Design Flora panelen ontwikkeld Ze zijn een stukje natuur dat ons betovert midden in het dagelijkse leven. Ze zijn de ideale manier om achterover te leunen en te ontspannen. Als u een vleugje natuur en exotisme wilt
toevoegen aan uw huis of kantoor, dan zijn deze natuurlijk ontworpen panelen de perfecte keuze.

De panelen zijn 52 bij 52 cm.

Toont alle 6 resultaten

Your Walls® is als merk geregistreerd in het BOIP merkenregister onder nummer 1459155.
Your Walls® is een handelsnaam van Your Floor BV.