Artikelen 1 tot 10 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren

Je huis opknappen, waar dien je rekening mee te houden?

Iedereen gaat vroeg of laat zijn huis opknappen en loopt dan tegen dingen aan die met goede tips of instructies voorkomen hadden kunnen worden. Of het nu gaat over je woning die aan renovatie toe is of een huis wat je gekocht hebt maar wel een opfris beurt kan gebruiken, wij zetten de 5 grootste renovatiefouten op een rijtje.

Lees meer

Hoe onderhoud je een houten vloer?

28 jun. 2018 11:01:58

Geen mooiere vloer dan een echte eiken vloer echter moet je wel goed zorgen voor je parket vloer. Hout is een natuur product en kan vervormen als je deze niet op de juiste wijze installeert en als je er niet voor zorgt dat de luchtvochtigheid in de ruimte stabiel is. Daarnaast moet je de vloer natuurlijk goed onderhouden.

We hebben in Nederland te maken met het zeeklimaat. Hierdoor schommelt de luchtvochtigheid tussen de 20% en 90%. Voor ieder vloer die voorzien is van hout zoals parket, visgraat, duoplanken, lamellen en zelfs laminaat is het belangrijk om de luchtvochtigheid stabiel te houden d.w.z. tussen de 55% en de 65%.

Lees meer

De ABN-AMRO in Amsterdam, Accor Mercure Hotel Den haag, Artis Bibliotheek en ons eigen Bernhoven Ziekenhuis. Dit is zomaar een greep uit de projecten van Tajima. De pvc-vloeren van dit Japanse merk zijn al ruim 30 jaar een internationaal begrip. Ze staan bekend als zeer degelijke vloeren. Tot nu toe uitsluitend verkrijgbaar voor grote bedrijven, maar sinds kort ook voor uw huis!

Lees meer

Wist u dat wij samenwerken met Tarkett? Het grote Zweeds-Franse bedrijf dat aan de top staat van de wereldwijde vloerenmarkt en ieder jaar weer met vernieuwingen komt. Eén van de innovaties van Tarkett zijn rigid vloeren: rigid core- en rigid board-vloeren. Deze vloeren zijn gemaakt met een technologie die de luxe van vinyl combineert met het gemak van laminaat.

Lees meer

Als u met veel bloed, zweet en tranen een mooie laminaatvloer heeft gelegd, wilt u hem natuurlijk zo lang mogelijk goed houden. Krassen in het laminaat zijn dan een doorn in het oog. Dus hoe kunt u dit soort schade voorkomen en wat is er tegen te doen?

Lees meer
Al een paar nachten ligt u er wakker van en in uw hoofd of zelfs op papier heeft u een aantal scenario's uitgewerkt. Toch komt u er maar niet uit: in welke richting gaat u uw laminaatvloer leggen? Een lastige puzzel, want er zijn diverse mogelijkheden. Bovendien heeft de legrichting van laminaat impact op de uitstraling van de hele kamer.Lees meer
Oeps! Een ongelukje zit in een klein hoekje en zojuist heeft u per ongeluk iets hards op uw vloer laten vallen. Of zijn die deuken in uw laminaat er onopgemerkt ingeslopen? Beschadigd laminaat bezorgt veel huiseigenaren kopzorgen, maar is vaak makkelijk te verhelpen.Lees meer
Vrijdag overdag naar de bouwmarkt om laminaat te kopen en in het weekend aan de bak. In uw hoofd leek het een uitstekend plan, maar dan gooit de verkoper roet in het eten. Hij raadt u met klem aan om het laminaat te laten acclimatiseren. Wat is dat? Hoe doet u het en het allerbelangrijkste: waarom?Lees meer

Laminaat leggen lijkt peanuts; zeker met kliklaminaat is het klusje zo geklaard. Toch kunt in de praktijk tegen nogal wat problemen aanlopen. Heeft u bijvoorbeeld ineens een kromme laminaatvloer? Wij van yourfloor.nl weten hier alles van en helpen u om uw krom getrokken laminaat weer recht te krijgen.

Lees meer
'Help, mijn laminaat staat bol! Wat moet ik nu doen?' Een veelgehoorde noodkreet op menig klusfora. Zit u in hetzelfde schuitje? Heeft u pas een paar dagen een nieuwe vloer erin liggen en gaat die nu al bol staan? Geen man overboord! Met deze tips en voorzorgsmaatregelen kunt u weer jaren vooruit.Lees meer

Artikelen 1 tot 10 van 32 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Van hoog naar laag sorteren