Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Heeft de vloer van uw (nieuwe) huis een flinke opknapper nodig en vraagt u zich af: ‘’Kun je laminaat op laminaat leggen?’’ Opnieuw de stijl van uw huis tot zijn recht laten komen, of bij een nieuw huis toch liever uw eigen smaak qua vloer doorvoeren. Als u zelf al een (laminaat)vloer heeft liggen of als de vorige eigenaars een (oubollige) vloer hebben gelegd dan kunt u in principe zonder problemen laminaat over laminaat leggen. Dit kan zonder de oude vloer te verwijderen, mits deze aan een aantal voorwoorden voldoet.

 

Laminaat over laminaat leggen

Lees meer

Wilt u een trap gaan renoveren met laminaat overzettreden? Met behulp van onderstaande stappenplan heeft u het laminaat binnen no time op uw trap geplaatst! Laminaat overzettreden zorgen doorgaans voor een trendy look in uw huis met bijkomend voordeel dat u de traprenovatie in zijn geheel zelf, snel en gemakkelijk kunt uitvoeren.

 

Trap renoveren - Laminaat overzettreden

Lees meer

Laminaat is tegenwoordig het meest populaire product om vloeren mee te bedekken en dat is ook logisch. Het is gemakkelijk te leggen, in de meeste gevallen van goede kwaliteit, makkelijk in onderhoud en dat voor een goede prijs- /kwaliteitverhouding. Dat zijn slechts de voordelen van het ‘standaard’ laminaat, dan is er ook nog het laminaat met v groef. Ook dit type vloer brengt de opgenoemde voordelen mee in huis, maar heeft daarnaast nog wat extra voordelen.

 

Laminaat met of zonder v-groef

Lees meer

Houten vloeren bestaan uit planken die in elkaar grijpen of uit, als u geluk heeft in dit geval, met stomp aan elkaar gelegde planken. U kunt waarschijnlijk begrijpen waarom we erbij vermelden ‘’als u geluk heeft’’. Het scheelt namelijk aanzienlijk in de uitvoering als uw houten vloer alleen uit stompen kanten bestaat, is dit niet het geval dan wordt het klusje iets tijdrovender. Maar als u het eenmaal onder de knie heeft dan kunt u, afhankelijk van de oppervlakte, binnen één dag klaar zijn met uw houten vloer eruit halen en dat ook nog eens zonder beschadigingen. Overigens is het ook afhankelijk van de situatie: wilt u een oude vloer in zijn geheel verwijderen en wordt deze daarna weggegooid of wilt u een houten vloer meenemen, omdat u bijvoorbeeld gaat verhuizen. In het eerste geval kan met een zaag, koevoet en een beetje geweld elke vloer binnen één dag verwijderd zijn. Maar als u de vloer zonder beschadigingen wilt verwijderen of slechts een gedeelte wilt repareren, dan wordt het een ander verhaal. De eerste plank van uw houten vloer eruit halen is altijd het moeilijkste, vandaar onderstaande tips.

 

Houten vloer eruit halen

Lees meer

Hoe bevestig je laminaat op de muur?

22 aug. 2017 17:46:17

Laminaat leggen hoeft in principe geen moeilijke klus te zijn, vooral niet als u zelf vrij handig bent in klussen. Het enige dat er in dit geval bij komt kijken is dat het verticaal in plaats van horizontaal wordt gelegd. Qua design kunt u alle kanten op: maak gebruik van verschillende kleuren op de muur zelf of een andere kleur in vergelijking met de vloer die u heeft liggen. Maar wat in sommige gevallen het totaalplaatje nog leuker en mooier maakt is om juist hetzelfde laminaat dat op de vloer ligt door te laten lopen op de muur.

 

Laminaat op de vloer

 

Lees meer

Vloerverwarming is tegenwoordig een populaire manier voor het verwarmen van uw huis en dat is logisch! Want als dit op de juiste manier wordt aangepakt dan worden betreffende ruimtes gelijkmatiger verwarmd en het is ook nog eens meer rendabel. Echter, u dient wel rekening te houden met de keuze van uw vloer. Belangrijk is namelijk dat u een geschikte vloer heeft die het proces van verwarmen ondersteund. Laminaatvloer is zo’n vloer die vloerverwarming ondersteund, mits deze aan enkele voorwaarden voldoet.

 

Vloerverwarming laminaatvloer

Lees meer

Een doffe plek op uw laminaatvloer, wat kunt u daar aan doen? Hieronder geven we enkele tips en adviezen. Of doffe plekken in het laminaat te herstellen zijn is afhankelijk van de oorzaak, maar over het algemeen kan worden gesteld dat dit een lastige zaak is. Voorkomen is natuurlijk altijd het beste en daar zijn gelukkig voldoende middelen of trucs voor. Echter, in sommige gevallen is het al te laat of is het niet te voorkomen. Hoe dan ook, lees onderstaande informatie over het eventueel herstellen van de toplaag van uw laminaat en bijbehorende tips en trics. Niet geschoten is altijd mis! 

 

Doffe plekken laminaat herstellen

Lees meer

Contact via Whatsapp

17 sep. 2016 16:32:45

Je kunt ons 24/7 berichten sturen via Whatsapp.  

        

Your Floor® komt met een spectaculaire woonvoordeel actie*!

Via de woonvoordeel gids (gratis bijlage bij VT wonen editie 10/2016 en Libelle Living editie 2/2016), kun je gebruik maken van een fantastische korting bij bestellingen via de website.

Doe je voordeel en maak gebruik van de Your Floor® woonvoordeel actie!
*deze actie is geldig tegen 31-12-2016

Your Floor® op Instagram

14 dec. 2015 16:29:41

Na al op diverse social media te zijn vertegenwoordigt zijn we nu ook te volgen op Instagram.

Kijk onderaan onze pagina voor de diverse social media linkjes.

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren