Omnicol

Door en voor de vakman!

Omnicol Flooring staat bekend om zijn hoogwaardige egalisatie-, renovatie- en gietdekvloermortels. Het assortiment biedt slimme oplossingen voor het egaliseren van vloeren. Wat het assortiment zo slim maakt, is dat het een compacte selectie van producten bevat die vrijwel elke situatie professioneel aanpakken. Omnicol onderscheidt zich echt van andere merken als het gaat om het egaliseren, vooral bij lastige situaties zoals probleemvloeren, bouwfouten, verregende vloeren, vloeren zonder de vereiste vlakheidklasse, of vloeren met ongewenst afschot.

De renovatiemortels en gietdekvloermortels leveren topprestaties met snelle droogtijden, ongeacht of je extreem dunne of juist dikke lagen moet aanbrengen, en zelfs op slechte ondergronden. Met Omnicol Flooring maak je vloeren die niet alleen vlak zijn, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit.

Op zoek naar een superboost voor je vloer?

Ontdek de hoogwaardige vloerproducten die zelfs de meest veeleisende omstandigheden aankunnen. Met Omnicol kwaliteitsproducten til je de professionele eigenschappen van je vloer naar een hoger niveau. Met de unieke Omnicol Flooring systeemgarantie wanneer je ook de primers en pvc lijmen gebruikt in de opbouw van je vloer. Zo ben je verzekerd van maximale prestaties en een sterke systeemopbouw. Kies voor topkwaliteit en versterk je vloer vandaag nog!

Primer
(zuigende ondergrond)

Primer
(niet-zuigende ondergrond)

PVC / LVT lijm

Fixeermortel
(voor opvullen freessleuven)

Egalisatie mortel voor dikke lagen
(cement, tot 40mm)

Egalisatie
(cement, tot 15mm)

Egalisatie
(gips, tot 30mm)

Klik op de plaatjes voor de technische specificaties