Ondervloer kopen bij Your Floor®

Op zoek naar een goede ondervloer? Bij Your Floor® kunt u de geschikte ondervloer kopen die bij elk type vloer past. De kwaliteit van uw vloer hangt samen met de ondervloer die u koopt. Met een goede ondervloer vangt u oneffenheden in de ondergrond op. Een ondervloer is ook belangrijk voor isolatie, tegen vocht maar het werkt ook geluiddempend. Laat u door Your Floor® adviseren in het kopen van de juiste ondervloer.

Ondervloer kopen

Bij een laminaatvloerhouten vloer of een andere harde vloer is de laag eronder erg belangrijk. Er is keuze uit vochtwerende of geluiddempende ondervloeren. Maar welke ondervloer moet u nu kopen bij welk type vloer? Dit verschilt per woonsituatie.

Heeft u onderburen? Dan is het erg belangrijk om een geluiddempende ondervloer te kopen. Met een geluiddempende ondervloer voorkomt u geluidsoverlast. Wanneer u last heeft van optrekkend vocht onder uw vloer dan bieden wij een speciale ondervloer aan met een vochtscherm. Deze kunt u gebruiken om uw laminaat of parket te beschermen tegen vocht. Onze ondervloeren hebben tevens ook een isolerende werking, hierdoor zal uw vloer minder koud aanvoelen. Het kopen van een ondervloer kan gelijk bij het bestellen van uw nieuwe vloer.

Ondervloer online kopen

Voor het bestellen van uw ondervloer kunt u terecht bij ons. Voor maximaal langdurig gebruik van uw vloer is het kopen van de juiste ondervloer van groot belang. U kunt uw ondervloer geheel zelf plaatsen of u laat het heel eenvoudig leggen door één van onze professionals.

Heeft u vragen over het kopen van een ondervloer? Neem dan contact met ons op en laat u door één van onze collega’s adviseren over het type ondervloer dat het meest geschikt is voor uw situatie.