Hout

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Goedkope houten vloeren kopen bij Your Floor®

Bent u op zoek naar een goedkope houten vloer? Misschien bent u net verhuist en is de vloer van de vorige bewoner niet helemaal naar uw smaak. Of bent u gewoon toe aan een nieuwe vloer voor een lage prijs? Voor een goedkope houten vloer bent u bij Your Floor® aan het juiste adres. Your Floor® heeft namelijk een breed assortiment voordelige houten vloeren die geschikt zijn voor elk interieur. Een houten vloer heeft karakter en een warme uitstraling. Ze worden zelfs mooier met de jaren mee, mits ze natuurlijk goed worden onderhouden

Goedkope restpartij houten vloeren 

De houten vloeren outlet van Your Floor® biedt hoge kortingen op uitlopende collecties. De mooiste goedkope houten vloeren voor een lage prijs, stuk voor stuk van A-kwaliteit. U haalt dus eenvoudig een echte houten vloer in huis voor de prijs van laminaat. De goedkope houten vloeren van Your Floor® zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, soorten en maten. Kiest u voor gerookt zwart, chocoladebruin of toch cappuccino wit?

Wij adviseren om bij uw nieuwe houten vloer direct diverse onderhoudsproducten mee te bestellen. Een goed onderhouden houten vloer gaat tenslotte langer mee en hier zijn de benodigde onderhoudsproducten voor nodig. De houten vloer blijft door een goed onderhoud in topconditie en zo kunt u nog langer genieten van uw goedkope houten vloer. 

Goedkope houten vloer laten leggen

De voordelige houten vloeren van Your Floor® hebben handige klikranden en zijn daarom erg eenvoudig te leggen. Houd er rekening mee dat u uiteraard ook een goede ondervloer nodig heeft voordat u de goedkope houten vloer legt of laat leggen. U kunt ook gebruik maken van onze legservice. Bij deze service gaat één van onze professionals bij u thuis aan de slag op uw nieuwe houten vloer te leggen. Zo worden de zorgen van het leggen van uw houten vloer weggenomen.

Voor vragen of deskundig advies over het kopen van goedkope houten vloeren kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard kunt u ook een afspraak met ons maken in één van onze showrooms.