PVC

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Goedkope PVC vloer kopen bij Your Floor®

Bent u op zoek naar een goedkope PVC vloer? PVC vloeren brengen veel voordelen met zich mee. Ze zijn opgebouwd uit verschillende lagen en kunnen hierdoor goed tegen een stootje. Daarnaast voelen ze natuurlijk aan, zijn ze waterafstotend en passen ze zich snel aan de temperatuur van de ruimte aan. Hecht u veel waarde aan deze bijkomstigheden? Dan is een goedkope PVC vloer écht iets voor u!  

Goedkope PVC vloer kopen 

PVC vloeren, ook wel kunststof of vinyl vloeren genoemd, zijn tegenwoordig erg populair. Om aan deze vraag naar PVC vloeren te kunnen voldoen bieden wij een ruim assortiment goedkope PVC vloeren aan, stuk voor stuk van A-kwaliteit in verschillende designs. Gaat u voor een PVC vloer met een trendy bronzen kleur of kiest u voor een tijdloze zandkleur? Bij Your Floor® heeft u dus keuze genoeg…

In de PVC vloeren outlet van Your Floor® kunt u gemakkelijk vloeren vergelijken en kopen. We hebben de goedkope PVC vloeren namelijk overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. U kunt hier gratis vloerstalen aanvragen om te ondervinden welke goedkope PVC vloer het beste past in uw interieur.

Goedkope PVC vloer leggen 

Een goedkope PVC vloer van Your Floor® is net zo mooi als laminaat of een echte houten vloer en het is ook nog eens makkelijk te leggen! Wilt u toch liever uw PVC vloer laten leggen door een specialist? Dan kunt u gebruik maken van onze legservice. Op een afgesproken dag en tijd gaat één van onze professionals bij u thuis aan de slag om uw nieuwe PVC vloer te leggen. Zo worden de zorgen van het leggen van uw nieuwe vloer direct weggenomen.

Voor vragen of deskundig advies over goedkope PVC vloeren kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een afspraak maken in één van onze showrooms.