Partners

Alles over kwaliteitslaminaat

Voor alles over laminaat bent u bij Kwaliteitslaminaat aan het juiste adres. Hier vindt u informatie over het leggen, het onderhoud en waar u opgelet dient te worden tijdens de aanschaf van laminaat.

Let voor de aanschaf van laminaat goed op de kwaliteit. Laminaat bestaat uit meerdere lagen materiaal, de toplaag, de fotoprint, de HDF laag en de backing. Bij bouwmarkt laminaat is de HDF laag vaak vervangen voor een MDF (medium density fiberboard) laag. Kortom, HDF laminaat is van hogere kwaliteit dan MDF laminaat.

Mijn Karpet, dé vloerkleden specialist

Mijn Karpet heeft een breed en kwalitatief assortiment aan vloerkleden en natuurtapijten. U vindt hier uitsluitend A-merken van topkwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Ook voor maatwerk bent u bij Mijn Karpet aan het juiste adres.

Mijn Karpet biedt u:

  • Uitsluitend A-merken van topkwaliteit
  • Zicht- en gratis omruil service
  • Laagste prijs garantie
  • Natuurtapijt vloerkleden op maat gemaakt
  • Kleurstalen service
  • 5 jaar garantie op uw karpet

Kwaliteitsvloeren van Your Floor®

Voor kwaliteitsvloeren van internationale allure bent u bij Your Floor® aan het juiste adres. Het brede assortiment aan vloeren voldoet aan de hoogste Europese standaarden op het gebied van Milieu (FSC® en PEFC).

Het assortiment bestaat uit kwaliteitsvloeren van diverse topmerken, zoals Kaindl, Haro en Your Floor®. Door een uitstekend en kwalitatief productieproces biedt Your Floor laminaat, PVC en houten vloeren aan tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk vandaag nog het assortiment en laat je verassen. Natuurlijk Your Floor®.

Integrale massagepraktijk en Yoga studio uit Oss

Terug naar je kern, terug naar je eigen ik. Dit is precies wat Koa-de wil bereiken met een heerlijke massage en/of yoga les.

Tijdens een massage van Koa-de worden Westerse en Oosterse massagetechnieken op de goede manier toegepast. Bekijk hier de verschillenden soorten massages waarvoor je bij Koa-de aan het goede adres bent.

Ook voor een professionele yoga les ben je bij Koa-de aan het goede adres. In de lessen hangt er een gezellig sfeer waarbij het samen bezig zijn belangrijk is dan de prestaties.