Wanneer u van plan bent om een nieuwe vloer te gaan kopen, bijvoorbeeld in de vorm van een ondervloer, houten vloer, laminaat, vinyl vloer, pvc vloer of een kunststof vloer, dan kunnen bijpassende plintennatuurlijk niet ontbreken. Plinten kopen en een vloer kopen kan dus allemaal bij Your Floor®. Plinten kopen bij iedere soort- en kleur vloer is in onze online shop mogelijk! In ons assortiment kunt u MDV Deluxe plinten kopen van ons huismerk Your Floor® in de kleur wit. Naast plinten kopen kunt u ook bij ons terecht voor diverse overzettreden in verschillende maten en diverse kleuren zoals grijs, wenge, natuur en kahlua. Ook voor afwerklijsten, stootborden, aanpassingsprofielen, overgangsprofielen en eindprofielen ben je aan het juiste adres bij Your Floor®. Kortom veel producten die de afwerking van uw nieuwe vloer de finishing touch geven.

Waarom plinten kopen?

  • Plinten geven de laatste ‘finishing touch’ aan een vloer.
  • Met plinten zorg je voor een perfecte en mooie afwerking van een nieuwe vloer. Een nieuwe vloer maak je nog mooier door deze mooi af te werken met plinten. Plinten geven een mooi accent aan de verschillende ruimtes bij u in huis of in uw kantoor. Iedere plint heeft namelijk een verschillend accent, bekijk eens ons aanbod aan plinten om te kijken welke plint het beste bij u of het interieur van uw huis of kantoor past.
  • Plinten zijn erg handig om ongewenste kabels mee weg te werken. Iedereen kent het namelijk wel, die lelijke internetkabels die naar de meterkast moeten worden getrokken. Plinten gebruiken en leggen om vervolgens de kabels onder te verwerken is daarom voor veel mensen een goede en mooie oplossing.
  • Heeft u niet veel tijd meer over en wilt u uw nieuwe vloer snel afwerken? Dat kan met plakplint voor je nieuwe laminaat.