Wanneer uw trap erg versleten is, is het natuurlijk tijd voor renovatie. Geef uw trap een geheel nieuwe uitstraling met behulp van overzettreden. Deze treden plaatst u over uw bestaande trap heen. Met de PVC traprenovatie van Your Floor® geeft u razendsnel een nieuwe look en feel aan uw trap. De PVC traprenovatie van Your Floor® is geschikt voor vrijwel alle dichte trappen.

PVC traprenovatie: de voorbereiding

Voordat u gaat beginnen met de PVC traprenovatie is het belangrijk dat alle traptreden en stootranden schoon en volkomen glad zijn. Wanneer er nog kuiltjes of uitsteeksels voorkomen zal de afwerking niet zo strak zijn. Voor de exacte maten kunt u gebruik maken van uw oude traptreden. Wanneer u de maten heeft opgemeten kunt u de nieuwe PVC trapbekleding op maat snijden. De PVC traprenovatie van Your Floor® maakt gebruik van een duurzame toplaag waardoor deze geschikt is voor intensief gebruik en biedt jarenlang plezier.

PVC traprenovatie: aan de slag

Voor een goede hechting van het PVC is het nodig om de trap eerst in te smeren met een primer. Gebruik hiervoor een brede kwast voor de grote stukken en een smalle kwast voor de hoeken. Begin bij de PVC traprenovatie altijd bij de bovenste trede. Zo voorkomt u dat u over de pas gelijmde trede gaat lopen. Plak de uitgesneden PVC vloerdelen op de bijbehorende traptrede en druk deze stevig aan. Hierna kunt u beginnen met het plakken van het stootbord. Op deze manier werkt u de rest van de trap naar beneden af. Laat de PVC traprenovatie minimaal 24 uur drogen voordat u de trap weer gaat betreden.

In een mum van tijd creëert u dus een geheel nieuwe look voor uw trap. Heeft u toch nog vragen over PVC traprenovatie? Neem dan telefonisch contact met ons op.