PVC vloeren Breda | Welke past het beste bij u?

Bent u al bekend met de voordelen die kunststof vloeren hebben ten opzichte van natuurlijke vloeren? Dit wil overigens niet zeggen dat natuurlijke vloeren geen voordelen hebben, alles heeft namelijk zo zijn voordelen, maar een vinyl vloer is in de meeste gevallen toch wel gemakkelijk. Deze zijn goedkoop, gemakkelijk in onderhoud, liggen steviger op de grond en zijn slijtvaster. Dat is niet alles, want een vinyl vloer heeft nog een aantrekkelijk voordeel: het contactgeluid. Heeft u een gehorig huis in Breda en maakt u nog geen gebruik van een vinyl vloer? Probeer het eens! Deze vloeren zijn vele malen stiller dan andere vloeren. Dit kan van toegevoegde waarde zijn als u een gehorig huis heeft.

Waarom kiezen voor een PVC vloer bij Your Floor | Breda

De keuze is reuze! Maar hoe vaak komt u nu echt een unieke vinyl vloer tegen in de buurt van Breda? Terwijl u daar over na denkt zullen we u vast meer informatie over onszelf geven, ofwel het unieke merk Your Floor®. U ziet onze (kunststof) vloeren nergens anders in Nederland, laat staan Breda, terug. Tenzij u op bezoek bent geweest bij een selectief geselecteerde dealer van Your Floor óf als u iemand kent die reeds een vloer bij ons heeft gekocht. Goedkoop is in de meeste gevallen duur koop, daarom werken wij bij Your Floor alleen met duurzame materialen. Onze vloeren zijn dan misschien iets duurder dan de gemiddelde kunststof vloer die u in Breda kunt kopen, maar daar krijgt u een duurzaam gecertificeerde (TüV keurmerk) en topkwaliteit kunststof vloer voor terug. Onze vloeren zijn al voor 65% van gerecycled materiaal gemaakt en zijn na het einde van de levensduur voor 100% recyclebaar. Zo bent u milieuvriendelijk bezig en is het uiteindelijk wel goedkoop voor het milieu.

Bezoek één van onze showrooms met de mooiste vinyl vloeren in de omgeving van Breda, Tilburg of onze nieuwe showroom in Oss. Wilt u weten waar in Breda voor u de dichtstbijzijnde showroom met vinyl vloeren is? Neem dan contact met ons op, via dit formulier kunt u ook al uw vragen stellen. Wij zullen u dan zo snel mogelijk én geheel vrijblijvend informeren over de dichtstbijzijnde showroom met vinyl vloeren in regio Breda. Ook beantwoorden wij via dit formulier al uw vragen en komen wij met het beste advies, zodat u een goede keuze kunt maken.

Voordelen van PVC vloeren

PVC vloeren hebben eigenlijk geen nadelen, het enige wat we kunnen aanbevelen is dat u stoffen beschermviltjes op alle tafels, stoelen en meubels aanbrengt. Dit voorkomt gebruikerssporen op uw vloer.

PVC vloeren hebben wel heel veel voordelen:

  • Jarenlang genieten van uw vloer;
  • Optimale geleiding bij gebruik van vloerverwarming en/of -verkoeling;
  • Rust in huis door minimaal contactgeluid;
  • Zeer geschikt voor personen met cara- en astma-aandoeningen;
  • Gemakkelijk met stofzuiger en dweil schoon te houden;
  • Geen problemen met vocht (vochtbestendig).

Laat uw PVC vloer vakkundig leggen in regio Breda

Ondanks dat onze zelfklevende of click PVC vloeren gemakkelijk te leggen zijn, begrijpen wij bij Your Floor dat niet iedereen even handig is in klussen. Daarom kunt u bij onze PVC vloeren ook in Breda gebruik maken van de Your Floor legservice. Deze kunt u ook online tegelijkertijd met uw vinyl vloer bestellen, wij nemen vervolgens contact op om in overleg af te spreken wanneer wij richting Breda komen.

U kunt ook thuis in Breda bekijken welke PVC vloer het beste bij uw interieur past. Bestel kleurstalen van de gewenste PVC vloeren en wij bezorgen deze tegen een kleine vergoeding bij u thuis in Breda. Als u kleurstalen aanvraagt krijgt u een kortingscode meegestuurd die u kunt gebruiken bij het kopen van een nieuwe vinyl vloer. Deze kortingscode kunt u zowel online als bij één van onze showrooms gebruiken.