Wat voor soort PVC vloeren zijn er? | Your Floor Eindhoven

Wilt u een eindeloze scala aan patronen kunnen leggen? Onze PVC vloeren collectie is zeer uitgebreid en hebben een realistische uitstraling. De vloeren van Your Floor zijn minder krasgevoelig, voelen warm aan, dempen geluid, zijn aangenaam en bovenal zijn ze uniek! Een ander voordeel bij PVC vloeren is dat deze zeer gemakkelijk schoon te houden zijn. De meeste vloeren zijn gemaakt met het idee om te isoleren en houden vloerverwarming of -verkoeling tegen. PVC vloeren zijn daarom het meest ideaal hiervoor aangezien deze altijd goed de warmte geleiden. Met PVC vloeren kunt u dan ook het meeste uit uw vloerverkoeling of -verwarming halen. Wij van Your Floor helpen u graag, of u nu zelf een PVC vloer wilt leggen of deze wilt kopen en laten leggen in de omgeving van Eindhoven. Voor advies op maat kunt u geheel vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen.

Soorten PVC vloeren

PVC vloeren zijn gemaakt van kunststof, de afkorting PVC staat dan ook voor polyvinylchloride. Deze kunststof is begin 19e eeuw ontdekt, maar is pas een eeuw later voor commerciële doeleinden in gebruik genomen. Begin deze eeuw zijn PVC vloeren pas in Nederland populair geworden, maar in de beginfase waren dit voornamelijk PVC vloeren van slechte kwaliteit, anti-duurzaam en die zeer goedkoop waren. Zo is Your Floor op het idee gekomen om topkwaliteit, duurzame en mooie designs PVC vloeren te gaan verkopen! Onze PVC vloeren zijn op hun eigen manier goedkoop vanwege de duurzaamheid en A-kwaliteit materialen. Daarnaast zijn de vloeren van Your Floor gemakkelijk zelf te leggen, hebben ze de mooiste prints en een voelbare structuur. Onze PVC vloeren zijn amper van echt hout te onderscheiden, het zal u verbazen.

Ook bij Your Floor heeft u veel keuze in de soorten PVC vloeren die wij aanbieden:

 • Luxe uitvoeringen (modern);
 • Industrieel;
 • Rustiek (landelijk);
 • Scandinavisch;
 • Tijdloze uitvoeringen.

Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende manieren van leggen:

 • Zelfklevende stroken;
 • Click PVC;
 • Dry back.

Geniet langer van PVC vloeren

Wilt u langer genieten van uw vloer? Koop dan een PVC vloer! Maar waarom is een PVC vloer de juiste keuze? De voordelen op een rijtje:

 • Vochtbestendig;
 • Slijtvast;
 • Geschikt voor vloerverwarming & -verkoeling;
 • Onderhoudsvriendelijk;
 • Hygiënisch;
 • Minimaal contactgeluid.

Merken in PVC vloeren

Er zijn talloze merken verkrijgbaar op de markt, maar deze zijn niet zo uniek als de vloeren van Your Floor. Onze PVC vloeren zijn van eigen productie (Your Floor®) en kunt u nergens anders in Eindhoven terug vinden. U kunt zowel online, in één van onze showrooms in de buurt van Eindhoven als thuis onze PVC vloeren bekijken. Op onze website kunt u de gehele collectie terug vinden en daar kunt u tevens een kleurstaal van elke PVC vloer aanvragen die wij tegen een kleine vergoeding naar u in Eindhoven opsturen! U krijgt dan direct een kortingscode van 5% die u kunt gebruiken bij een vloer naar keuze. Daarnaast kunt u onze vinyl vloeren ook altijd in de omgeving van Eindhoven komen bekijken. Your Floor heeft door heel Nederland selectief geselecteerde dealers met de mooiste vinyl vloeren, zo ook in de regio’s Eindhoven, Tilburg en Uden. Wilt u weten waar voor u de dichtstbijzijnde dealer in de buurt van Eindhoven is, die u onze A-kwaliteit vinyl vloeren kan laten zien? Vul dan het ‘Afspraak maken’-formulier in en wij informeren u vrijblijvend. U kunt dit formulier ook gebruiken voor al uw vragen of voor advies op maat. Your Floor helpt u hoe dan ook vrijblijvend verder.

Wilt u een PVC vloer kopen en laten leggen in Eindhoven of gaat u deze zelf leggen? Your Floor adviseert u graag over de mogelijkheden hierin én over onze vloeren natuurlijk. Neem vrijblijvend contact op en één van onze ervaren medewerkers helpt u zo snel mogelijk verder met het maken van de juiste keuzes.