Waar zijn PVC vloeren van gemaakt? | Your Floor Oss

PVC vloeren zijn ontzettend populair en vergeleken met andere vloeren ook nog eens goedkoop. Bij Your Floor (showroom in Oss) slaagt u altijd voor een goede PVC vloer. Kies onder andere uit gemakkelijk te leggen vinylstroken , vinyltegels of kamerbreed vinyl. Onze moderne vloeren zijn relatief gezien goedkoop vanwege topkwaliteit, ze zijn gemakkelijk in onderhoud en verkrijgbaar in heel veel kleuren! Daarnaast kunt u uit verschillende designs kiezen, gaat u voor een PVC vloer met betonlook of liever eentje met een houtlook? Overigens kunt u ook gebruik maken van onze legservice voor PVC vloeren als u zelf niet zo’n klusser bent, dit is ook in regio Oss mogelijk. Legt u het liever zelf? Dat is ook geen probleem, bekijk dan onze tips voor PVC vloeren.

PVC vloeren | Ideaal voor vloerverwarming

Onze PVC vloeren zijn geschikt voor het combineren met vloerverwarming. Een bijkomend voordeel is dat u bij PVC vloeren geen ondervloer hoeft te leggen en deze kan in de meeste gevallen dus direct op de ondergrond gelegd worden. In de vinyl vloeren van Your Floor Oss is geen hout verwerkt en daardoor vindt er geen ‘werking’ van het materiaal plaats, kunststof is namelijk niet direct gevoelig voor verschillende temperaturen. Bij gebruik van onze vinyl vloeren (PVC vloeren) kunt u eventueel vloerverwarming als hoofdverwarming gaan gebruiken. Doordat de warmtegeleiding zo goed is werkt de vloerverwarming vele malen beter én efficiënter. Door het kunststof materiaal en zonder het gebruik van een ondervloer gaat er amper warmte verloren! Daardoor bent u met een duurzame PVC vloer van Your Floor Oss, vanwege het TüV keurmerk, zelf ook nog eens duurzaam bezig aangezien er weinig tot geen energie verdwijnt. Extra radiatoren zijn dan niet meer nodig, dit bespaart weer energiekosten.

Voordelige PVC vloer in Oss kopen

Your Floor, gevestigd in Oss, levert en legt door heel Nederland uw vinyl vloer. We hebben dan ook door heel Nederland showrooms met de mooiste vloeren en u bent altijd welkom om geheel vrijblijvend langs te komen. Koffie en thee staat altijd klaar en onze ervaren medewerkers geven u ondertussen alle informatie en advies op maat die u nodig heeft. Zo kunt u de juiste keuze maken. Wist u al dat onze vloeren uniek zijn in Nederland? Your Floor Oss heeft een eigen productie in kunststof vloeren en deze kunt u dus nergens anders dan bij onze selectief geselecteerde dealers kopen. Wij zijn overigens niet voordelig met onze prijs, maar wel goedkoop door de kwaliteit die we leveren! Wij werken met duurzame materialen die zijn gekeurd en alleen met de beste materialen. Zo weten wij zeker dat u jarenlang plezier heeft van onze PVC vloeren en daar gaan we dan ook voor bij Your Floor.

Kleine impressie, groot assortiment | PVC vloeren Oss

U kunt al onze vinyl vloeren zowel op de website als in onze nieuwe showroom in Oss terug vinden. Tot nu toe hebben we slechts een kleine impressie kunnen geven, terwijl we bij Your Floor Oss een ontzettend groot assortiment aan vinyl vloeren hebben! Woont u buiten Oss, maar bent u wel op zoek naar een nieuwe vinyl vloer? Wij hebben door heel Nederland selectief geselecteerde showrooms, ook in Uden en Nijmegen, vraag onze medewerkers naar de dichtstbijzijnde showroom. U kunt dit formulier ook gebruiken voor andere vragen die u heeft of voor advies op maat.

Kortom: bent u bezig met een nieuwe inrichting voor een bedrijfspand of uw woning en op zoek naar een vinyl vloer in de omgeving van Oss? Your Floor Oss biedt een zeer ruim assortiment aan kunststof vloeren en werkt alleen met een eigen merk! Dankzij de topkwaliteit én het unieke, wij zijn de enige in Nederland en dus ook in Oss met deze vloeren, zult u nergens zo goedkoop de beste kunststof vloeren kunnen kopen.