PVC vloer in Nijmegen | Your Floor

Bij Your Floor kunt u kiezen uit verschillende soorten PVC vloeren én weet u zeker dat u hiermee de beste vloeren van regio Nijmegen in huis haalt. Your Floor heeft meer dan 20 designs in het assortiment, waarbij u per design soms uit meer 25 kleuren kunt kiezen! Naast de patronen van de vloeren of de diverse legmethodes die toegepast kunnen worden, heeft elke kleur een eigen en zeer unieke uitstraling. Overigens zijn al onze vloeren uniek aangezien Your Floor alleen eigen productie vinyl vloeren verkoopt in de omgeving van Nijmegen.

Voordelen van een PVC vloer in Nijmegen en omgeving

Nijmegen is een studentenstad met veel studentenwoningen en deze woningen worden in de meeste gevallen niet elke week of zelfs niet elke maand schoongemaakt, alleen daarom raden we al een PVC vloer aan! Maar ook als u niet heeft te maken met een studentenwoning in Nijmegen hebben PVC vloeren zo hun voordeel: deze zijn namelijk goed te combineren met vloerverwarming. Een ondervloer is niet nodig, want u kunt een PVC vloer rechtstreeks op de ondergrond / vloerverwarming plaatsen. Dit zorgt ook nog eens voor een optimaal rendement, omdat er geen tussenlaag zit waarbij hoe dan ook altijd wat warmte verloren gaat. Een PVC vloer is van alle vloeren dan ook de beste combinatie bij gebruik van vloerverwarming, hetzelfde geldt voor vloerverkoeling natuurlijk.

Daarnaast verminderen PVC vloeren het contactgeluid enorm, wat erg handig kan zijn als u bijvoorbeeld in een appartement in Nijmegen woont. Dit komt gedeeltelijk door het direct plaatsen op de ondergrond, een ondervloer is in de meeste gevallen niet nodig, waardoor geluidweerkaatsingen worden voorkomen. Hierdoor heeft u (of uw buren) minder last van het geluid dat ontstaat bij tikkende hakken of het verschuiven van meubilair.

Klusadviezen vloeren

Onze PVC vloeren zijn in de meeste gevallen gemaakt van dun PVC en zijn verkrijgbaar in zowel tegels als stroken. Onze vloeren zijn in alle gevallen gemaakt van hoogwaardig PVC, zodat u zeker bent van de beste kwaliteit!  Ons advies: ben creatief met patronen! Leg de stroken bijvoorbeeld in de lengte neer, dwars of in een visgraatmotief. Dit kan ontzettend veel toegevoegde waarde geven aan het totale interieur van een bepaalde ruimte. Overigens kunnen onze vloeren op verschillende manieren bevestigd worden:

  • Kliksysteem;
  • Eventueel vast spijkeren;
  • Zelfklevend;
  • Verlijmen.

Deze verschillende patronen kunt u tevens toepassen bij het bekleden van uw trap, maak daarbij gebruik van trapprofielen voor de beste combinatie. Overigens kunt u ook gebruik maken van verschillende designs en deze combineren. Zo kunt u tot een mooi eindresultaat komen en uw vloer nog unieker én mooier maken dan dat deze al is. Al onze PVC vloeren zijn gemakkelijk op maat te snijden met behulp van een stanleymes en eventueel een liniaal. Gebruik van overige gereedschappen is afhankelijk van de vinyl vloer of maak gebruik van onze legservice die ook in Nijmegen beschikbaar is. Onze laatste tips (qua interieur dan): combineer een lichte kleur vloer met een lichte kleur muur als u een rustige uitstraling wilt creëren. Wilt u liever een strakke / moderne sfeer creëren? Combineer dan een donkere vloeren met lichte muren. Naast uw eigen creativiteit mag u ook altijd gebruik maken van onze creativiteit. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op allerlei gebieden verder helpen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies over PVC vloeren, neem daarvoor contact met ons op.

Alle vinyl vloeren kunt u online bekijken of via een kleurenstaal (+ 5% korting op een eventuele order) op betreffende productpagina aanvragen en door heel Nederland, dus ook Nijmegen, laten bezorgen. Daarnaast bent u altijd welkom in één van onze showrooms met de mooiste vinyl vloeren in de buurt van Nijmegen, Tiel of Oss.