Dé trend van dit moment: PVC vloeren | Your Floor in Uden

Sinds enkele jaren is de vinyl vloer ontzettend populair in Nederland. Begrijpelijk, want ondanks dat het om kunststof gaat lijkt het bij een goede vinyl vloer net of u de houtnerf kunt voelen. Echter, vinyl vloeren zijn goedkoop vergeleken met een echte houten vloer. Ook bij Your Floor kunt u tegen de beste prijs een topkwaliteit vinyl vloer kopen in regio Uden. Bezoek onze showroom, bestel online via de website of vraag eerst online een kleurstaal met kortingscode aan!

Over fabrieksverkoop | Your Floor

Your Floor verkoopt alleen maar vloeren van eigen merk: Your Floor®. Dit noemen wij fabrieksverkoop aangezien het van de fabriek direct aan Your Floor wordt geleverd en wij het direct weer aan u verkopen. Overigens kunt u ook altijd één van onze selectief geselecteerde dealers met showroom bezoeken. Ook zij helpen u op een professionele manier verder bij vragen over vinyl vloeren, vraag ons naar de dichtstbijzijnde dealer in Uden. Vindt uw nieuwe vinyl vloer in de omgeving van Uden voor een aantrekkelijke prijs bij Your Floor: Uniek, duurzaam en daardoor goedkoop! U kunt onze collectie ook direct online bekijken en als u wilt gelijk een kleurstaal aanvragen. Zo heeft u talloze mogelijkheden om uw vinyl vloer te bekijken, voordat u deze koopt en eventueel laat leggen met onze legservice (ook in Uden mogelijk!).

Duurzame (PVC) vloeren met veel voordelen

Voordat we u gaan informeren over alle voordelen willen we u graag informeren over de nadelen, want dat is natuurlijk ook belangrijk. Praktisch gezien hebben PVC vloeren geen nadelen, dus daar zijn we snel klaar mee. Echter, we raden u wel aan om onder andere uw tafels, stoelen en andere meubels van stoffen (bescherm)viltjes te voorzien. Dit voorkomt gebruikerssporen op de lange termijn. Deze krijgt u eventueel goedkoop meegeleverd bij het kopen van uw PVC vloer, we zullen dan geen extra verzendkosten in rekening brengen als u het in Uden bezorgd wilt hebben :).

PVC vloeren hebben ontzettend veel voordelen ten opzichte van andere vloeren:

  • Vochtbestendig;
  • Duurzaam (Your Floor heeft het TüV keurmerk);
  • Voor elke kamer in uw huis, dus ook badkamer & keuken;
  • Slijtvast;
  • Brandvertragend;
  • IJzersterk;
  • Zeer hygiënisch;
  • Het meest onderhoudsvriendelijk;
  • Ideaal voor vloerverwarming en -verkoeling;
  • Milieuvriendelijk (Your Floor: 65% is gemaakt van gerecycled materiaal, op einde van levensduur is het product 100% recyclebaar).

Uw vloer financieren?

Wij van Your Floor begrijpen dat niet iedereen de mogelijkheid heeft om in één keer te investeren in een goede vloer. Daarom bieden wij u een financieringsplan via het Beter-Wonen-Plan van Finance Bizniz aan. Hiermee beschikt u toch over de middelen om die mooie PVC vloer te kopen die u heeft gezien. Daarnaast kunt u via deze manier ook direct uw inboedel verzekeren aangezien dit vaak van grote (emotionele) waarde is. Een goede bescherming tegen de financiële gevolgen van schade is namelijk ook belangrijk!

Op zoek naar een PVC vloer met de uitstraling van natuursteen of hout in de omgeving van Uden? Ervaar het gemak van kunststof vloeren en met een vloer van Your Floor zit u altijd goed! Kom tijdens de openingstijden langs bij een showroom in regio Uden, Oss of Nijmegen en bekijk onze collectie PVC vloeren. Neem vrijblijvend contact op en laat u informeren over de dichtstbijzijnde showroom. Heeft u liever dat de PVC vloer bij u thuis in Uden langskomt? Ook dat is geen probleem. Bij alle PVC vloeren kunt u op de pagina zelf een kleurstaal aanvragen en deze wordt tegen een kleine vergoeding (€1,99) zo snel mogelijk bij u thuis in Uden bezorgd. Vraag vandaag nog een kleurstaal aan! Dan krijgt u samen met de staalaanvraag een kortingscode van 5% meegestuurd, waarmee u in een showroom of op onze website uw vloer naar keuze kunt bestellen.