U bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer, maar u bent er nog niet over uit welke kleur? Your Floor® biedt een ruim assortiment aan PVC vloeren in diverse kleuren. Zo vindt u gegarandeerd een PVC vloer die bij uw interieur past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een trendy brons of metallic kleur. Of u kiest voor een tijdloze olijf of zandkleur. Het brede assortiment aan PVC vloeren in diverse kleuren kunt u natuurlijk vinden in de Your Floor® webshop.

PVC vloeren kleuren

Naast het feit dat PVC vloeren in veel verschillende kleuren beschikbaar is, brengt het materiaal nog meer voordelen met zich mee. PVC vloeren zijn erg duurzaam en hebben een hoge slijtageweerstand. Daarnaast zijn ze erg gemakkelijk in het onderhoud, voelen ze natuurlijk aan, en isoleren ze goed. Tot slot zijn PVC vloeren ook erg betaalbaar. Zo biedt Your Floor® namelijk A-kwaliteit PVC vloeren, in diverse kleuren, voor fabrieksprijzen.

Met een groot assortiment aan kleuren in PVC vloeren kunt u alle kanten op voor uw ruimte. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een natuurlijke look gaan met bijvoorbeeld Geschaafd Eiken of Eik Rustiek. Wilt u graag een warme feeling in huis halen dan zijn de Coffee of Honey Oak een goede optie. Witte Eik en White Lime zijn een uitstekende keuze voor als u iets moderns zoekt. Dit zijn enkel nog voorbeelden van de kleuren PVC vloeren die Your Floor® aanbiedt. Voor het gehele assortiment aan kleuren PVC vloeren kijkt u in onze webshop.

PVC vloer leggen

Onze PVC vloeren zijn eenvoudig zelf te leggen. Wilt u het leggen van uw PVC vloer toch door een professional laten doen? Dan kunt u gebruikt maken van onze legservice. Dan komt een van onze specialisten bij u thuis om uw nieuwe PVC vloer leggen. Voor verdere vragen met betrekking tot de kleuren van PVC vloeren kunt u telefonisch contact met ons opnemen.